Súlyosabb a sérülése a Fekete Párduc 2 sztárjának, mint azt korábban gondolták, leállt a forgatás

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! stábjának, és velük együtt a Marvelnek újabb nehézséggel kell szembenéznie.

Átmenetileg leáll Fekete Párduc 2 forgatása Letitia Wright sérülésének súlyossága miatt.

Wright augusztus végén sérült meg forgatás közben. Akkoriban a Marvel Studios azt mondta, hogy Wright sérülése nem befolyásolja a film forgatási ütemtervét.

A sérülés után a színésznő Londonba ment, azóta is ott lábadozik. Wright Shurija a rajongók kedvence lett a 2018-as kasszasikerben, amely 1,3 milliárd dolláros bevételt termelt és három Oscar-díjat nyert. Miután a Fekete Párduc sztárja, Chadwick Boseman 2020 augusztusában rákban meghalt, a karaktert a folytatás főszereplőjévé emelték.

A Fekete Párduc 2 az elmúlt két hónapban főleg Atlantában forgott, Ryan Coogler rendező állítólag minden jelentet felvett, amire lehetősége volt Wright nélkül.

A források szerint a forgatás valamikor jövő év elején indulhat újra.

„Letitia szeptember óta lábadozik Londonban a Fekete Párduc 2 forgatásán szerzett sérüléseiből, és alig várja, hogy 2022 elején visszatérhessen dolgozni” – mondta Wright képviselője a THR-nek adott nyilatkozatában . "Letitia kéri, hogy imádkozzanak érte."

A film premierjét a közelmúltban a Marvel 2022. július 8-ról 2022. november 11-re halasztotta. Wright ideiglenes kiesése az eddigi információk szerint nem okoz további halasztást.

A Fekete Párduc jelenleg a Telekom TVGO kínálatában streamelhető. Amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál, ide kattintva a Mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a lejátszást.

akció | kaland | sci-fi

A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T’Challa, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda... több»