Szemtől szemben 2: A Star Wars sztárjával jöhet a folytatás

A hírek szerint Michael Mann az 1995-ös Szemtől szemben című kasszasiker folytatását tervezi, és úgy tűnik, Adam Driver fontos szerepet kaphat a filmben. 

Az eredeti filmben olyan neves színészek játszottak, mint Robert De Niro, Al Pacino, Natalie Portman, Jon Voight, Ashley Judd, Val Kilmer,. Úgy tűnik, hogy a várva várt folytatás végre otthonra talált a Warner Bros-nál, és Adam Driver (a legutóbbi Star Wars trilógia Kylo Renje) lehet az első színész, aki csatlakozik a stábhoz. 

A Deadline szerint arról beszélnek, hogy Adam alakíthatja Neil McCauley karakterét, akit az első filmben Robert De Niro játszott. Érdemes megjegyezni, hogy a karakter egy valós bűnözőn alapult az 1960-as évekből. 

Michael Mann 2022 végén írt és kiadott egy regényt, amely megalapozza az új történetet, amely az eredeti film előtt és után történt eseményeket járja körül. 

A rendező jelenleg a Ferrari című filmben dolgozik együtt Adam Driverrel, az első hivatalos fotót az Enzo Ferrarit alakító színészről a cikkünk galériájában láthatjátok.