Fergeteges kalandra hív a romkomok koronázatlan királynője, Julia Roberts és az örök sármőr, George Clooney. Az Universal filmje ezúttal Bali szigete, az indonéz paradicsomba kalauzolja a nézőket. Jó hír az otton mozizóknak, hogy július 6-tól a SkyShowtime jóvoltából streamingelve is elérhető a Beugró a paradicsomba

A filmet jegyző Ol Parker író és rendező neve  garanciát jelent a romantikus mozik rajongói számára. Ol nevéhez olyan filmek köthetők, mint a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba vagy az Egy szoknya, egy szoknya.

A történet David (Clooney) és Georgia (Roberts) lányának, Lilynek (Dever) és vőlegényének, Gede-nek (Bouttier) a történetét meséli el, akik rövid ismerettség után azt tervezik, hogy házasságot kötnek Balin. Azonban az elvált szülők úgy vélik, hogy lányuk nagy hibát követ el, és mindent elkövetnek, hogy megakadályozzák az esküvőt, miközben úgy tűnik, lassan egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

A mozi különlegessége, hogy a két sztárszereplő nem csak színészként, de producerként is részt vett a forgatáson. Julia Roberts És Gerge Clooney egyéni tehetsége vitathatatlan, azonban párban is kiválóan megállják a helyüket. Korábban olyan filmekben arattak sikert mint a Pénzes cápa és a Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi. A két fenomenont olyan feltörekvő tehetségek kísérik, mint Kaitlyn Dever (Éretlenségi), Maxime Bouttier (Meet Me After Sunset), Lucas Bravo (Emily Párizsban) és Billie Lourd (Amerikai Horror Story).

Lehet készíteni a kukoricát!

romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2023.06.05.)

A film története Wren Butlert, a Chicagói Egyetem friss diplomását követi nyomon, aki elkíséri legjobb barátnőjét, Lilyt vakációzni Balira. Nem sokkal megérkezésük után Lily... több»