Újdonság a Netflixen: Mi ez az új, nagyfeszültségű kémsorozat?

A Netflixen már elérhető az Éjjeli ügynök című akció-kémsorozat, ami egy FBI-ügynököt követ, aki egy hatalmas összeesküvés közepébe keveredik.

A Megzsarolva (Noah Centineo főszereplésével) hatalmas sikere után, amelyet gyorsan megújítottak a második évaddal, a Netflix egy új kémsorozatot indít The Night Agent/Éjjeli ügynök címmel, amely nagyjából ugyanazt a receptet követi.

Az Éjjeli ügynök, a Shawn Ryan által készített sorozat olyan színézekkel érkezik, mint Gabriel Basso, Hong ChauD.B. Woodside.

MIRŐL SZÓL?

A Matthew Quirk regénye alapján készült Éjjeli ügynök egy kifinomult akcióthriller, amely nagy hangsúlyt fektet a karakterekre. Shawn Ryan alkotása ezúttal Peter Sutherlandre (Gabriel Basso), egy FBI-ügynökre koncentrál, aki egy hatalmas összeesküvésbe keveredik.

Egy fiatal FBI-ügynök a Fehér Ház alagsorában dolgozik, és egy olyan telefonért felel, amely soha nem csörög... egészen addig az éjszakáig, amely mindent megváltoztat. Hirtelen belekeveredik egy lélegzetelállító és veszélyes összeesküvésbe, amelynek során a csúcsra tör, egészen az Ovális Irodáig.

A vonal másik végén egy bajba jutott fiatal nő, Rose Larkin (Luciane Buchanan) van. A nagynénjét és a nagybátyját épp most gyilkolták meg profi gyilkosok, és a nő az ő utasításukra hívja ezt a szigorúan bizalmas vonalat. Rose megszökik, és az amerikai elnök kabinetfőnöke, Diane Farr (Hong Chau) Peterre bízza a védelmét.

Ezzel kezdetét veszi egy pokoli versenyfutás, amelyben Rose-nak és Peternek egyaránt menekülnie kell a két gyilkos elől, akik üldözik őket, és ki kell deríteniük, ki a tégla a Fehér Házban, és így veszélyt jelent a nemzetbiztonságra.

A fiatal és vonzó szereplőgárda és Shawn Ryan hatékony írói munkájának összeadásával a streaming óriás tökéletes receptet állított össze egy addiktív sorozathoz, amely akcióban és fordulatokban bővelkedik. Egy olyan receptet, amely szinte mindig sikert arat az előfizetők körében.

Ha az első percek a Testőrre emlékeztetnek is, az Éjjeli ügynök gyorsan eltávolodik a brit modelltől. A sorozatot kevésbé érdekli a valósághűség, mint a néző azonnali kielégítése, mindezt pedig frenetikus tempóban teszi.

Az első évad 10 epizódból áll, amelyeket egyszerre tett elérhetővé a platform. A részek hossza átlagosan 45 perc.

akció | dráma | politikai | thriller

Egy alacsony beosztású FBI-ügynök, Peter Sutherland a Fehér Ház alagsorában dolgozik, és egy olyan telefont kezel, amely soha nem csörög; egészen addig az éjszakáig, amikor... több»