Újdonságok a Netflixen: 4 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (május 29. - június 4.)

Ha arra vagy kíváncsi, milyen eredeti tartalmak érkeznek a Netflixre a következő héten, akkor nem is kell tovább keresned, listánkban megtalálod azokat a filmeket és sorozatokat, amelyekre a napokban számíthatsz. Természetesen ez nem a teljes jövő heti kínálat, minden érkező produkciót megtalálsz itt. A premierek egy kattintással elérhetőek lesznek weboldalunkól is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#4

dráma | kaland | vígjáték

Netflix

A második évad végén láthattuk, amint Valeria aláírja a válási papírokat és búcsút mond házasságának. Vajon hogy alakul az új élete, amit barátai minden ponton támogatnak? több»

A spanyol sorozat harmadik évadában új szerelmi háromszögek alakulnak, új életszakaszok kezdődnek, új évtized veszi kezdetét, és mindezek fergetegében ott van ugyanaz a négy barát, akiknek együtt kell átvészelniük mindezt.
#3

dráma

Netflix

Egyesek hibáztatják, mások hősként üdvözlik a Fukusima Daiicsi atomerőmű balesetének érintettjeit, akik halálos, láthatatlan fenyegetéssel néznek szembe: egy példátlan... több»

A sorozat a fukushimai atomerőmű katasztrófáját dolgozza fel. Nyolc epizódon keresztül ábrázol egy katasztrofális eseményt három különböző szemszögből. Ez a sorozat arra a kérdésre keresi a választ, hogy mi is történt a hét intenzív nap alatt, a kormányzat, a vállalati szervezetek és a helyszínen tartózkodó, életüket kockáztató emberek szemszögéből.
#2

dráma | romantikus | zenés

Netflix

Elliott, a fiatal halász, akinek rendkívüli hangja van, megkapja élete nagy lehetőségét, amikor Suzanne, az ismert zenei menedzser felfedezi őt egy partin. több»

Elliott, a fiatal halász, akinek rendkívüli hangja van, megkapja élete nagy lehetőségét, amikor felfedezi őt a sikeres, nagynevű zenei menedzser, Suzanne. Suzanne hamarosan összehozza Elliottot elhidegült lányával és zenei producerével, Lillyvel. A sztárrá válás útján a múlt küzdelmei nemcsak a nagy áttörést, hanem a Lillyvel bimbózó szerelmet is veszélyeztetik.
#1

60 Kamuprofil  (2023)

(5)

dráma | romantikus | thriller

Netflix

Camila szexi profilt hoz létre egy társkereső alkalmazáson, a Spice-on, álmai férfiját keresve; és amikor azt hiszi, hogy megtalálta őt, álmai gyorsan rémálommá válnak, és... több»

Camila regisztrál egy társkereső alkalmazáson, és álmai férfiját keresi. Talál is egy igazán jóképű férfit, akit Fernandónak hívnak. Ő azonban nem egyedülálló és nem is Fernandónak hívják. Camila csapdába esik, és minden rémálommá válik. A fiatal nő bármire hajlandó, hogy kiderítse, ki is valójában a férfi, akivel megismerkedett, kétségbeesetten keresi a csaló valódi kilétét, és egyesével megfizettet vele minden egyes hazugságáért és ígéretéért. Camila nem is sejti, hogy a megtévesztő látszat szövevényes labirintusába került.