Valamiért sajátos bája van annak, amikor egy hollywoodi sztár felbukkan egy teljesen hétköznapi reklámban. Mármint akkor, ha nem valami saját márkás terméket reklámoz, mert az tök más. Most épp George Clooney bukkan fel egy vadonatúj Nespresso reklámban, igaz, ő már nem először.

A sztár az új reklámban nincs egyedül, sőt. Két társa is akad, akik közül Jean Dujardinnal már forgattak közös filmet korábban. A pároshoz pedig Camille Cottin csatlakozik be harmadiknak.

A reklám egy mókás történetet mesél el, amelyben George Clooney épp meglátogatja barátját, Jean Dujardint. Láthatóan reggel van, mert mindketten papucsban és köntösben vannak és a fizimiskájuk is elég csapzott. Mit tehet ilyenkor az ember, iszik egy finom, friss Nespressót. Igen ám, csakhogy már csupán egyetlen utolsó kapszula maradt, amiért megkezdődik az ádáz küzdelem az egész lakáson keresztül.

Ez végül odáig fajul, hogy a kapszula véletlenül kiesik az ablakon és az alsó szomszéd – Camille Cottin – párkányán landol. Itt következik a reklám legmókásabb jelenete, amikor George Clooney-t egy fonott függőszékben eresztik le, hogy visszacsenje a kapszulát.

Végül a két barát elégedetten kortyolna a kávéjából, csakhogy ekkor megjelenik Camille Cottin az ajtóban és mivel George Clooney egy úriember, naná, hogy kelletlenül, de neki adja a saját kávéját…