A 2015-ös évből számomra az egyik legnagyobb pozitív csalódás. Eli Roth olyan témához nyúlt, és egy olyan "kultuszt" támasztott fel ezzel, amelyről azt gondoltuk, hogy a filmipar teljesen megfeledkezett. Éppen ezért veszélyes, kockázatos munkát is vállalt, hiszen könnyen mellé is nyúlhatott volna. Nagy fába vágta fejszéjét, a rizikókat pedig vállalta a körülmények ismeretében.
Akarva akaratlanul elgondolkodtam, hogy ezt a lépést eddig miért nem tette meg senki más?! Elkészítik a sokadik szellemes filmet, lerántják róla a sokadik bőrt, míg vannak olyan témák amelyeket senki sem feszeget, mégis aranyat ér. Ilyen ez is, mármint a kannibalizmus. Nem tudok olyan sok filmről, amely ezt a témát pedzegetné. Hirtelen most kettő jut eszembe; a Cannibal Holocaust, valamint a Kannibál szikla.
Ennyi! Tehát érthető, hogy az első adandó alkalommal rávetettem magam eme alkotásra, melyet ráadásul Eli Roth neve fémjelez, így a minőség is garantált volt. Röviden: nagyon örültem, hogy ráakadtam ebben a témában a "zöld pokolra", hiszen egyedülálló és egyáltalán nem szokványos. Ráadásul tudjuk, hogy a világban néhány helyen működnek még efféle törzsek, az ember pedig kíváncsi természet, mindig is érdekeltél az eltérő civilizációk, kultúrák, helyi szokások. A film maga, véleményem szerint nem akar több lenni annál, mint aminek készült, nem akarja megváltani a világot, mégis leköt és szórakoztat. Vannak benne egészen szadista jelenetek, kellemes kis vérengzések, izgalmas jelenetek is. Eli Roth pedig ismét nem spórolt a művérrel. Egyszer minden horror rajongónak érdemes megnézni legalább!!!

66 The Green Inferno (2013)
Egy csapat diák aktivista az Amazonas vidékére utazik, hogy megmentsék az esőerdőt. Nem sokkal azután azonban, hogy megérkeznek, ráébrednek, hogy nincsenek egyedül...
Szereplők: Lorenza Izzo, Daryl Sabara, Magda Apanowicz, Richard Burgi, Sky Ferreira