Reménykedtem abban, hogy kicsit eltérő lesz a sztori az eddigiektől, gondoltam, hátha kitalálnak valami újat, kreatívat. Ehelyett ugyanazt csinálták meg még egyszer, csak most a modern kor technológiáját felhasználva, és ez egyszerűen szánalmas! Személy szerint én sokkal szívesebben néztem volna egy előzményfilmet, hogy került Jason a táborba, mi történt vele még a halála előtt, milyen volt az élete, ez sokkal érdekfeszítőbb lett volna számomra!
Ha csinálnak még folytatást, remélem, az már végre másról fog szólni, mert ez már lerágott csont!
Reménykedtem abban, hogy kicsit eltérő lesz a sztori az eddigiektől, gondoltam, hátha kitalálnak valami újat, kreatívat. Ehelyett ugyanazt csinálták meg még egyszer, csak most a modern kor technológiáját felhasználva, és ez egyszerűen szánalmas! Személy szerint én sokkal szívesebben néztem volna egy előzményfilmet, hogy került Jason a táborba, mi történt vele még a halála előtt, milyen volt az élete, ez sokkal érdekfeszítőbb lett volna számomra! Ha csinálnak még folytatást, remélem, az már végre másról fog szólni, mert ez már lerágott csont!