Úgy alakult, hogy előbb láttam Sanjay Leela Bhansali későbbi filmjét, a Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela-t,mint ezt, és és megállapítom,, hogy Bhansali nincs túl jó véleménnyel férfitársairól. Mindkét filmben a nők a bátrak, akik bármire képesek és hajlandóak a szerelmükért, a férfiak pedig nyámnyilák, és akarat gyengék. Nagyon szeretem SRK filmjeit, nálam második a férfiszínész toplistámon. (Akshay Kumar után).
Shah Rukh jó színész, nagyon jól néz ki, és a mimikája utánozhatatlan. Ebben a filmben kisujjából rázza ki a szokott figuráját, de ez nem az ő filmje. Két gyönyörű nő (Aishwarya, és Madhuri) ragyog a vásznon, csodás jelmezekben, és miután mindkettő képzett táncos, fantasztikus táncjelenetek vannak a filmben. Ráadásul szépséges szárikban hatalmas palotákban. Egyszerűen élvezet minden pillanata.
Úgy alakult, hogy előbb láttam Sanjay Leela Bhansali későbbi filmjét, a Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela-t,mint ezt, és és megállapítom,, hogy Bhansali nincs túl jó véleménnyel férfitársairól. Mindkét filmben a nők a bátrak, akik bármire képesek és hajlandóak a szerelmükért, a férfiak pedig nyámnyilák, és akarat gyengék. Nagyon szeretem SRK filmjeit, nálam második a férfiszínész toplistámon. (Akshay Kumar után). Shah Rukh jó színész, nagyon jól néz ki, és a mimikája utánozhatatlan. Ebben a filmben kisujjából rázza ki a szokott figuráját, de ez nem az ő filmje. Két gyönyörű nő (Aishwarya, és Madhuri) ragyog a vásznon, csodás jelmezekben, és miután mindkettő képzett táncos, fantasztikus táncjelenetek vannak a filmben. Ráadásul szépséges szárikban hatalmas palotákban. Egyszerűen élvezet minden pillanata.