Élőhalottak!

Élőhalottak!

Håndtering av udøde

Egy forró nyári napon Oslóban rejtélyes módon felébrednek a halottak, és három családot káoszba sodor, hogy elhunyt szeretteik visszatérnek hozzájuk. Kik ők, és mit akarnak?

(szarka84)

Ország: Svédország, Norvégia, Görögország
Premier (HU): 2025.01.30. | Telekom TVGO (2025.04.24.)
Forgalmazó: Vertigo

Anders Danielsen Lie
Renate Reinsve
Renate Reinsve

2025.02.02 Zsolt

Hm, szerintem ez a film mindenképp több figyelmet érdemel, mint amennyit kapott. Egy szokásos sztori, nem szokványosan tálalva.

2024.08.22 kabel

Álmos halottak

Hogy lehet egy ilyen izgalmas alapszituációt ennyire unalmasan és üresen átadni? A filmet kín volt végigülni, minimális dolog történik csak, és az is olyan tempóban, hogy testrészeiden beáll a hullamerevség. A film alig kezd valamit azzal, hogy mit t... Teljes kritika

2025.01.30 orbanzso

Azt mondanám, hogy egyszer érdemes megnézni, de azok, akik egyébként rajongói a zsánernek, nem sok újat fognak találni benne.

2025.02.01 Zsolt

A film 1 727 515 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 668 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Ez a film Thea Hvistendahl első nagyjátékfilmes rendezése, aki korábban rövidfilmekkel és zenei videókkal szerzett hírnevet.Szerző: csd

Értékelés: 4/10
(2025. 02. 12.)
Élőhalottakról sosem készült még ilyen merev, rideg és vérszegény film
Thea Hvistendahl nagyjátékfilmes rendezői debütálása, az Élőhalottak! az elmúlt évek messze legérdekesebb zombifilmje. Legalábbis koncepciójában, csak kár, hogy a kivitelezését tekintve épp olyan unalmas, mint amennyire ötletes alapszituációra épül. Több