Közösség

Vélemény:

84 Ready Player One

(2018)

Ready Player One

Br623   2024.11.12 09:01
1

Ez szerintem is egy nagyon jó film. Már többször megnéztem, és még így is izgalmas volt. A közeli jövőben játszódik, számomra simán elképzelhető, hogy lesz valóságalapja a virtuális valóságban való életnek. Bár annyira ez nem terjedt el, mint anno 2018-ban várták, én pl. rosszul vagyok egy virtuális játéktól. Azért is nagyon jó a film, mert el vannak szórva benne filmes utalások vissza egészen a hetvenes évekig. A főszereplők húsvéti tojásokat keresnek, miközben mi is találunk többet is a filmben. Az egész történet hangulata magával sodor, a zenék, elrejtett filmes és videójátékos utalások nosztalgiával kecsegtetnek, egyszerre vegyíti a múltunkat és egy elképzelt jövőt. De annak is tetszetős lehet a film, aki nem azonosul a régi videójátékokkal, például a két fiamnak is bejött, pedig ők nem érthetik ezeket az utalásokat. Steven Spielberg megerősítette, hogy lesz második rész, de még nem tudni semmit arról, hogy mikorra várható, reméljük, hogy olyan izgalmas lesz, mint az első rész. Én nagyon várom.