Közösség

Vélemény:

69 Deadpool & Rozsomák

(2024)

Deadpool & Rozsomák

Br623   2024.07.27 08:45
1

Beülsz egy ilyen filmre, nyilván tudod, hogy itt most óriási kaszabolás és trágár beszéd fog következni. Közben meg mégis kicsit kellemetlenül éreztem magam, hogy nekem tényleg ez tetszik? Deadpool összevissza ontja magából a hülyeségeket, mond egy csomó beszólást a Foxnak és a Disney-nek, és én, aki nem követem az ilyen-olyan szerződéseket, nem is értem, és nem üt akkorát a poén. Ryan Reynolds a kedvenc színészem, de szeretném még normális (romantikus) szerepben is látni, nemcsak egy mutánsként. Közben sokat nevettem a jeleneteken, de mi értelme, hogy összevissza ölik egymást, aztán meg úgyis regenerálódnak. A mozi fénypontja az volt, amikor a mellettem ülő srác énekelte a Madonna-dalt. Hát igen, egy ilyen filmnél számíthatsz rá, hogy a moziban mások is lesznek. Jó volt látni a felvonultatott mellékszereplőket, meglepetést okozott a megjelenésük. Ez egy igazi Marvel rajongóknak szóló rész, ahol még egyszer láthatunk régi arcokat. Bár a célközönség valószínűleg inkább férfiakból áll, de Hugh Jackman hasizma olyan látvány, amiért nagyon megéri megnézni.