Nagyon ütős sorozat, teljesen magával ragadott. Igazi kémdráma, amiben nincs finomkodás. Imádtam minden percét. Tipikusan az a sorozat, amikor az ember egyszerre szurkol a jó és a rossz oldalnak, és a végén már a szereplőkről se nagyon lehet tudni, hogy most akkor hol is állnak.
Villanelle a sorozat elején felteszi a kérdést Eve-nek: "Ès te szerinted kinek dolgozol? Mert szerintem, ha kicsit följebb nézel a ranglistán, akkor ugyanazoknak, mint én." Izgalmas elmélet, és azon sem csodálkoznék,ha beigazolódna. Az egész történet tele van fordulatokkal. Egy igazi vérre menő kémjátszmába csöppenhetünk a Killing Eve nézése közben. A sztori erőssége viszont nemcsak a fordulatosságban, hanem a jól kidolgozott karakterekben is rejlik. Egyik kedvenc szereplőm a Fiona Shaw által megformált Carolin Martens, aki ugyan meghúzódik a háttérben, de aztán kiderül, hogy ő is aktívan mozgatja a szálakat. Tele van titkokkal, meglepetésekkel és energiával, pedig már ötven körül lehet. Igazán üdítő volt ilyen meghatározó női mellékszereplővel találkozni. Persze Villanelle és Eve Polastry sem mindennapi jelenség a képernyőn. Eve elszántsága bámulatos, Sandra Oh tényleg mindent beleadott a szereplő megformálásakor a küzdelembe. Vele szemben pedig ott a Jodie Comer által megformált Villanelle, akitől szintén mindig számíthatunk nem várt meglepetésekre.
Végeredményben ezeknek az aprólékosan kidolgozott, élettel teli szereplőknek az élénk összjátéka teszi ezt a sorozatot igazán különlegessé. A Megszállottak viadala (Killing Eve) egy izgalmas kémjátszmával fűszerezett karakterdráma, mely már az első epizódtól kezdve a képernyőhöz szegezi a nézőt.

86 Megszállottak viadala (2018)
akció | dráma | kaland | thriller
Eve (Sandra Oh) elégedetlen az életével, úgy érzi, sokkal többre hivatott, mint hogy egy irodában ücsörögjön; kém szeretne lenni. Végre eljön az ő ideje is, amikor azt a... több»
Szereplők: Jodie Comer, Sandra Oh, Kim Bodnia, Adrian Scarborough, Fiona Shaw