Elolvastam a regényt, nézzük meg a filmet!
Azzal a sablonos sznob véleménnyel kell élnem, hogy „A könyv sokkal jobb, mint a film!”. Tényleg így van. Jó volt a film is, de a töredéke annak, amit a könyv át tudott adni. Nem lehet belesűríteni 2 órába 430 oldalt, ez teljesen érthető, de nagyon hiányoltam néhány részt. A szereplők közel sem voltak annyira szimpatikusak.
Egyszer írni fogok egy listát arról, hogy mely esetekben tetszett jobban a film az eredeti regény változatnál, de eddig csak a Harcosok klubjáig és A nagy Gatsbyig jutottam.
Elolvastam a regényt, nézzük meg a filmet! Azzal a sablonos sznob véleménnyel kell élnem, hogy „A könyv sokkal jobb, mint a film!”. Tényleg így van. Jó volt a film is, de a töredéke annak, amit a könyv át tudott adni. Nem lehet belesűríteni 2 órába 430 oldalt, ez teljesen érthető, de nagyon hiányoltam néhány részt. A szereplők közel sem voltak annyira szimpatikusak. Egyszer írni fogok egy listát arról, hogy mely esetekben tetszett jobban a film az eredeti regény változatnál, de eddig csak a Harcosok klubjáig és A nagy Gatsbyig jutottam.