Spoirel veszély!
Mikor elkezdtem nézni a sorozatot, nem sokat tudtam róla, még az előzetesét sem láttam, csak a történet nagy vonalaival voltam tisztában. Ezért eleinte azt hittem, a tárgyalásról, bíróságról, ügyvédekről fog szólni a cselekmény. De nem ezeken volt a hangsúly, csak az utolsó pár részben. Ez a sorozat inkább magára a családra, az egyénre fókuszál, hogyan viseli meg őket az egész jogi és rendőrségi procedúra. Sikerült jól érzékeltetni a Barber család kálváriáját, egyáltalán nem untatott, jól át lehetett érezni a helyzetüket.
Chris Evans és Michelle Dockery remekül alakít, jó párost alkotnak. Érdekes volt figyelni, mennyire máshogy élték át a történteket, mennyire más a véleményük. Mi, nézők nem tudjuk meg pontosan, mi az igazság, nem tudjuk, ki ölte meg Rifkin fiút, és ez jól is van így. Hiszen a szülők sem fogják sose megtudni a valóságot, és így jobban át tudjuk érezni a helyzetüket.
A sorozat legdurvább pontja számomra az anya karakterének átalakulása, kvázi összeomlása. Laurie Barber karaktere felkerült a legrosszabb anya top 10 listámra. Egy ideig együtt lehet érezni vele, de a sorozat fináléjában borzalmas dolgokat tesz, és ezzel borzasztó mód feldühített. Persze egyesek a védelmére kelhetnek, és magyarázhatják a tetteit, de engem ez nem érdekel. Sok más választása lett volna, de ahhoz nem volt joga, amit Jacobbal tett. Andy Barber ezerszer különbül viselkedett, pedig ugyanolyan helyzetben volt, mint a felesége.
Nagyon erős lezárást kapott a sorozat, és szerintem így is kéne abbahagyni, nem hiányzik még egy évad.

91 Jacob védelmében (2020)
Egy apa mindent elkövet, hogy megvédje kisfiát, akit gyilkossággal vádolnak. William Landay azonos című regénye nyomán.
Szereplők: Chris Evans, Jaeden Martell, Michelle Dockery, Pablo Schreiber, Cherry Jones
Szó nincs folytatásról, hisz vége a mesének.