Közösség

Vélemény:

 

73 Frost/Nixon

(2008)

Frost/Nixon

 
szucszoli   2019.01.26 22:42
0

Nagyon gyenge film, és nem egyszerűen azért, mert a politika az ilyen száraz téma. Ha a 3 órás Anthony Hopkins alakította Nixont, végig tudtam nézni úgy, hogy nem unatkoztam rajta, akkor miért van az, hogy ebből a filmből 1 óra elteltével sem tudtam kihámozni, hogy mi az a roppant érdekfeszítő téma, amit nekem át akar adni, vagy amin nekem izgulnom kéne? Miért van az, hogy 1 óra elteltével sem történik semmi? Nem történik egyetlen olyan szituáció sem, amiben lenne valami érdemleges és említésre méltó? Miért nincs sztori? Miért pofáznak benne a színészek megállás nélkül olyan dolgokról, amit akár meg is mutathatnának, és akkor tudnék is kezdeni valamit az elhangzottakkal!?
Nem. Sajnos ez nem olyan film, mint a 12 Dühös Ember... amiben szintén sokat beszélnek, de mégis megvan írva a forgatókönyve.
Én megértem, hogy kiváló színészek garmadája hemzseg ebben a filmben, de ez nekem valahogy kevés élvezeti értéket jelent, ha nincs a háttérben egy jó sztori. Nem tudom... talán jobb lett volna, ha Ron Howard megmarad színésznek, és nem próbál meg ilyen túlértékelt filmeket rendezni.