2024.08.30 14:08 Kittikee Olvasottság: <100x
0

Kifutó a semmibe... Amyvel

Nekem kicsit Gia: Kifutó a semmibe című film hasonlóságát adta ez az életrajzi film... nem hiába.

Mint életrajzi film, számomra átlagos, semmi extrát nem nyújtott.

Kifutó a semmibe... Amyvel

A színésznő inkább Britney Spearsre hasonlít, mintsem Amyre, ha jobban megfigyeltétek.

Ami magát a valós Amyt illeti... hát...

Kövezzetek meg, szidjatok, hordjatok el bárminek, de számomra (bármekkora SZTÁR is volt a sok díjával) ez a nő a „szutyok” kategóriát láttatta, nyújtotta mint emberi lény.

Nem is tudom a klipjeit nézni, sose tudtam, mert kapásból a Trainspotting lepukkant, undort keltő világa hat/hatott rám.

Mindig az igénytelenség képe volt jellemző a kinézetére, a viselkedéséről már nem is beszélve... Ó, te jó ég, azok a felvételek róla...

Lehet őt magasztalni, az egekbe repíteni... igen... a hangja csúcs szuper volt, mert egyedi volt és megismételhetetlen, mint ahogy rengeteg művésznek is, akik szintén fiatalon vágták haza a saját életük, mert nem tudták feldolgozni a démonjaikat.

De kérdem én: ki tartott fegyvert bárkinek is a fejéhez, hogy legyen sztár (holott nyilván tudtak a sztársággal járó következményekkel, főleg ha még alapból félcédulás, függő is, és botránygőzben él)???!!

Sokkal, de sokkal komolyabb problémáik vannak, vagy hasonszőrűek az átlagembereknek is, mégis nagy része túléli, megoldást keresvén, de aki gyenge láncszem... az oda jut, ahova... ez van.

Ha a világ népességének problémáit csak droggal, alkohollal lehetne megoldani, és legvégül ez halálhoz vezetne (mert jobbára úgyis ez a végkifejlet), nagyon *arul állna a népesedési index a bolygónkon.

Gyávaság... gyengeség...

Itt van például az imádott Doorsom, Jim Morrisonnal az élen... Sose sirattam meg, mert ő is félcédulás volt a démonjaival.

Kiénekelte magából a vízióit, életét, és utána ment feküdni örökre... gyenge volt.

Szóval... bocsássatok meg, de az ilyen embereket, főleg sztárokat, akik a könnyebb utat választják/választották (gondolták ők)... sose fogom sajnálni... SOHA!

Maradj erős, oldd meg a problémáid, ne fuss el előle!

dráma | életrajzi | zenés

SkyShowtime (2024.12.14.)

A Back to Black páratlan bepillantást nyújt Amy Winehouse gyors felemelkedésébe a hírességek közé, és az ezt követő, szintén Back to Black című, korszakalkotó albumának... több»

0