Vélemény:

65 A csapda

(2024)

Szokásos Shyamalan

PolgarBalint   2024.08.09 00:30
0

Shyamalan olyan, mint Guy Ritchie, hiszen ugyanannyi eséllyel csinál klasszikus szintű filmet, mint bődületesen nézhetetlen filmnek nem tekinthető valamit. Nos, ezzel a filmmel (hál’ istennek?) egyik se valósult meg, egy teljesen szokványos Shyamalan-filmről beszélünk, amiben vannak jól megírt karakterek, a feszültség a tetőfokon, kihagyhatatlan rendezői cameo és aztán egy csattanó nélküli csattanó. És bármennyire is lehet jó a film, ha nincs meg a filmvégi „kielégülés” így is, úgy is rossz szájízzel fog távozni az ember a moziteremből. És Shyamalan több mint 5 éve ezt csinálja (Üveg, Idő, Kopogás a kunyhóba és ez). De szerintem teljesen meg lehet szokni stílusát, amik közé én is tartozom, hiszen én élveztem a filmet. Főszereplő alakítása remek, viszont a történet vége kicsit vontatott. De összességén annak tudom be, hogy egy remek thrillert láthattam, mert végül is az volt. Minden hátrányával együtt. Aki eddig szerette a rendező munkásságát, vagy egy kis feszült hangulatú gyilkosos, Rabló-pandúr thrillert szeretne látni, annak mindenképp ajánlom, mert egyszer nézhetősnek bőven az!