Először is, ez nem vígjáték, kár az idióta címfordításért, ettől rengetegen fogják téves elvárásokkal elkezdeni megnézni.
Egy idősödő férjet és apát látunk Michael Keaton első osztályú alakításában, aki a munkájának él, a második feleségét épp most veszti el, és mivel az asszony váratlanul elvonókúrára távozik, kénytelen elkezdeni a két kisebb és a korábbi házasságából származó nagy gyerekének (Mila Kunis) az apjaként funkcionálni. Ez számára idegen terep, de belejön. Korábban annyira nem volt képben, hogy a felesége gyógyszerfüggősége se tűnt fel neki, az egész új helyzet teljesen felkészületlenül éri. Jó szándékú, jóravaló ember volt ő, csak valahol elkavarta a prioritásokat, és most már úgy fest, késő.
Aztán látjuk, hogy ez a fazon fejlődik, helyreállnak a dolgok a fejében, és olyan emberré válik, aki megérdemelné, hogy rendbe jöjjön az élete. Ehelyett mindenben elbukik, egyik reménye száll el a másik után, mind a magánéletében, mind a szakmai életét illetően. És ezt mind kihordja valahogy, és áll továbbra is szilárdan a lábán. Kb. bárki más a zárt osztályon kötne ki a helyében, vagy felkötné magát. Ezt a magam részéről nagyon nyomasztónak találtam, nem ehhez vagyunk szokva, ezt rendszerint nem így intézik Hollywoodban. Még emésztgetem ezt a kimenetelt, nem egészen értem, hogy mit akart üzenni a rendező.
Ettől függetlenül meglehetősen jóra értékelem a filmet, elsősorban Keaton rendkívüli alakítása miatt. Mila Kunis is jól nyomta nagyon. Andie MacDowell is feltűnik, de csak percekre mint Goodrich exfelesége, nem is értettem, azt a nyúlfarknyi szerepet nagyjából bárki el tudta volna játszani.

65 Apák gyöngye (2024)
Andy Goodrich (Michael Keaton) élete teljesen felfordul, amikor felesége váratlanul elvonóra megy, és ráhagyja a két kisgyermek gondozását. Ugyanakkor az első házasságából... több»
Szereplők: Mila Kunis, Michael Keaton, Andie MacDowell, Kevin Pollak, Carmen Ejogo