Túl hosszú lére nem ereszteném a kritikámat, véleményemet erről a filmről...
Nem vagyok nagy francia film kedvelő, de a Jean Renósakat azért meg-meg nézegettem, így esélyt adtam ennek a megtekintésének is.
Végül is... nem volt rossz.
A megfilmesített játékról lövésem sincs, így laikus szemmel néztem.
Elrötyögtem rajta, mert a poénok, dumák jók voltak.
Történelmileg pár helyen pontatlan...
Azt is kicsit furcsálltam, hogy a mai világból a XV. századba átficcenve senki arcán sem volt ijedtség, para... simán elkezdtek téblábolni jobbra-balra, mintha ez olyan természetes lenne, mármint az időutazás.<
Jó kis francia Jumanji horrorisztikus kaland vígjáték, kevéske bénázással.
Vasárnapi „otthonülős”-nek elmegy.
Ilyet is látunk most...
Túl hosszú lére nem ereszteném a kritikámat, véleményemet erről a filmről... Nem vagyok nagy francia film kedvelő, de a Jean Renósakat azért meg-meg nézegettem, így esélyt adtam ennek a megtekintésének is. Végül is... nem volt rossz. A megfilmesített játékról lövésem sincs, így laikus szemmel néztem. Elrötyögtem rajta, mert a poénok, dumák jók voltak. Történelmileg pár helyen pontatlan... Azt is kicsit furcsálltam, hogy a mai világból a XV. századba átficcenve senki arcán sem volt ijedtség, para... simán elkezdtek téblábolni jobbra-balra, mintha ez olyan természetes lenne, mármint az időutazás.< Jó kis francia Jumanji horrorisztikus kaland vígjáték, kevéske bénázással. Vasárnapi „otthonülős”-nek elmegy. Ilyet is látunk most...