Közösség

Vélemény:

61 Mosolyogj 2

(2024)

A zárás miatt közepes

Arte Peritus   2024.10.31 22:36
1

Valahogy kevesebb jó film kerül a mozikba idén, így ráévettem magam arra, hogy megnézzem a Moslyogj második részét (nem találva jobb filmet, amit nézhetnék). Tettem ezt azért is, mert a főszereplő hölgy, Naomi Scott nagy kedvencem, és a horror műfajt is szeretem. Ebben a filmben egyszerűen remekel Naomi Scott: az egyik jelenetben gyönyörű díva, a másikban már üldözött és lepukkant átlagnő. A forgatókönyv kezdetben egy jól kitalált sztorit mutat, ám a film kb. közepétől érezhetően leesik a színvonal. Valahol ott, hogy Skye (Naomi Scott) végignézi anyja halálát, de menekülve a barátnőjével ráébred arra, hogy őt is csak odaképzelte maga mellé. Itt valahogy félrecsúszik az egész, és átmegy gagyiba. És sajnos gagyi is marad egészen a legutolsó jelenetig a szörnnyel, ahol már fogtam a fejem. Hogy lehet ennyire elbaltázni egy filmet? Parker Finn kezdő rendező, noha már 37 éves, de itt sajnos ez a dilettantizmus ki is ütközik. Értékelésem így nem lehet több 3 csillagnál sajnos, Naomi Scott ide vagy oda.