Láttam az első részt, és nem értem, miért kellett csinálni egy másodikat! Az első sem volt jó (halványan dereng a sztori), nem hagyott bennem mély nyomot, mint ahogy ez sem fog! (Valahol azt olvastam, hogy az első rész remekül működött a kasszáknál, de kérdem én, megkérdezték a nézőket, hogy tetszett-e nekik? Az értékelése 6,4 pont. Ezt nem nevezném jónak!) Persze, megveszik a mozijegyet a nézők, de attól még nem biztos, hogy mosolyogva jönnek ki és, hogy azt kapták, amire befizettek! (Kezdek azon gondolkodni, hogy én is csak azért néztem meg, mert nincs más. Persze valószínű, hogy van jobb is, csak még találtam rá!)
A film elején már tudtam, hogy valami nagyon gáz lesz ez a film. Az alapsztorija sem tetszett. Egy, persze „híres” énekesnő, aki most próbál leszokni a fájdalomcsillapítókról, és megszállja őt valami, vagy csak ezek elvonási tünetek? A filmben nincs semmi, ami említésre méltó lenne, vagy talán két, pár perces jelenet, de ezzel ki is fújt a horror része, utána csak a megszokott jeleneteket láthatjuk. Hányás, kiabálás, sikítozás, sírás és pár nagyon szánalmas jelenet.
Ezek közé sorolnám a táncpróbát, ahol forgatják a táncosok az énekest. A lábai, ahogy állnak, miközben forgatják? A pantomimcsoport, akik mozdulatlanul állnak az ajtóban, mosolyogva, szótlanul? Szavakat nem találtam. És nem a félelemtől! Igaz, ez az érzés az egész filmre rányomta a bélyegét. Főleg a film végén az a valami, ami kimászik valakiből? Rengeteg hasonló szánalmas jelenetben bővelkedik a film. És a sekélyes párbeszédek, a „mi van” és „mi az” kérdés, vagy ötvenszeri elhangzása, a rengeteg káromkodás és társai?
A semmit nem érő, unalmas történet és az időhúzás? (Kétórás a film.) Ezt meglehetett volna csinálni kilencven percben is, persze ugyanitt tartanánk. Köszönhetjük a forgatókönyvíró és rendezőnek: Parker Finn-nek. A színészi játékról nem érdemes beszélni! Csapnivaló az egész film, úgy, ahogy van! Talán a zene, ami néha-néha megfogott, de nem szárnyalta túl a kedvenc zenémet! Nem írom, hogy nem ajánlom senkinek, mindenki döntse el maga, hogy tetszett-e ez az alkotás! Az én véleményem: a horror és az izgalom egy mellékvágányon rostokol, még mi robogunk egy másik vonaton az unalom felé! Jó szórakozást!

61 Mosolyogj 2 (2024)
SkyShowtime (2025.04.15.)
Miközben a popsztár Skye Riley (Naomi Scott) egy új világkörüli turnéra készül, ijesztő és megmagyarázhatatlan események gyötrik. A szörnyűségek fokozódnak, és a hírnév... több»
Szereplők: Drew Barrymore, Naomi Scott, Rosemarie DeWitt, Kyle Gallner, Raúl Castillo