Miért futok bele az ilyen filmekbe mostanában? Múlt héten a Longlegs, most meg ez! Ha horrorkategóriába sorolnak egy filmet, ami meg sem közelíti azt a műfajt, sőt még a kanyarban sincs, akkor senki ne csodálkozzon, hogy néhányan lepontozzák! Úgy látom, mostanában ez valamiféle húzószó lett, hogy horror. (Mindenki horrorfilmet csinál? Gondolom, így többen nézik meg, mintha az uncsi, pszichológiai thriller vagy a szociodráma besorolást kapta volna!) Bevallom, én is emiatt néztem meg, de mennyire sajnálom a ráfordított időt! (102 perc, amit hasznosabban is eltölthettem volna, de ki tudta előre?) Borzasztó volt! Az egyik legunalmasabb film volt, amit valaha láttam! Nem csak unalmas, de lehangoló is! Ez egy szociodráma szerintem! Lehúz a mélybe a történet, és alig lehet kikecmeregni belőle. Szétuntam magam, és a zene, már megint a zene! Ezek a nagybőgőn a vonóval kiadott cincogások? A zeneszerző: Ariel Marx. Nem tudom, hogy íródott-e kotta, vagy ez csak úgy jött belülről? Érzések? Csupán átadta magát a történetnek, és ez lett a végeredmény? A véleményem a nagy műről: szörnyű! Hol vannak a jó zeneszerzők? Hol bujkálnak? Állítólag a forgatókönyvíró/rendezőnek: (ez most nagy divat lett, hogy a saját forgatókönyvét rendezi és viszi vászonra az író, de nem szerencsés, csak ennyit mondhatok) Olivia West Lloydnak ez a második filmje.
Mekkora mázlim van, hogy az elsőt kihagytam! A harmadik is erre sorsa fog jutni! A szereplők (Jennifer Kim, Kentucker Audley, Marin Ireland) játéka éppúgy, mint a történet: unalmas, lassú és szürke. (Persze, ez az én véleményem!) Az az érzésem, itt az idő, hogy írjak egy forgatókönyvet, mert ilyet én is tudok (persze egy ilyen sztorihoz, mint ez a film volt, valószínűleg nem könnyen találnék itthon producert), és van egy barátnőm, aki csellista. Egy vontatott sztori a cincogás és három szereplő. Már kész is a nagy csapat! Csapó egyes! Biztosan lesznek olyan nézők, akik át tudják élni a filmet, engem egy frissítő zuhany hozott ki ebből az apátiából és egy Csengetett, Mylord?-epizód! Egy szó, mint száz, nagyobb körültekintéssel kell kiválasztanom ezek után a filmeket! Jó szórakozást!

77 Somewhere Quiet (2023)
Egy nő élete egy emberrablás után visszaáll a normális kerékvágásba. A valóságérzékelése azonban elkezd torzulni, amikor férje családi birtokára utazik. több»
Szereplők: Marin Ireland, Micheál Richardson, Kentucker Audley, Jennifer Kim, Jan Devereaux