2025.02.09 00:44 Jean Gabin Olvasottság: <100x
0

Kampókéz és a többiek

Európa legnagyobb drogportálja, Barcelona kikötője. Nagy balhé készül, nagy pénzek sorakoznak fel, több klán üzlete egyszerre, és több klán esik egymás torkának, amikor valaki beleköp a levesbe.

Összeesküvés, gyanakvás, beépített ember itt, beépített ember ott, korrupció, testvérháború, mindenki gyanús – a végén pedig mindenki harcol is mindenki ellen.

Kampókéz és a többiek

Összességében nem rossz sorozat, jó történetszövés, azonban azt a készítők is érezték, hogy 8 részt ezzel önmagában megtölteni problémás. Ezért, ahogy az lenni szokott, időhúzás gyanánt telepakolták az összes részt minden szereplő előéletének bemutatásával, így az epizódok harmada múltba révedéssel telik. Aki szeret elmerengni azon, hogy ki hogyan jutott el a mába, az tobzódhat, de aki arra kíváncsi, hogy az igazán izgalmas jelen idejű sztori hogyan alakul, az tekergethet is.

A film technikailag hozza a mában elvárhatót, kapunk meleg férfiakat és leszbikus szálat is, ha már ezek nélkül nem létezhet forgatókönyv. A színészek és a szinkron is rendben, aki úgy nézné.

Nem bántam meg, hogy nekiveselkedtem, mert lekötött, bár be kell vallanom, hogy amikor kicsit sűrűnek éreztem a múltba révedést, az efféle mellékszálat átpörgettem. Mondjuk, az a készítők javára írandó, hogy az időhúzást alapvetően mellékszállal oldották meg, és nem a fősztori hígításával, agyoncsapásával.

Összességében ajánlott, teljesen jól működik. A legvégén van egy alig félreérthető utalás a folytatási szándékra, így aki nagyon ráfüggött, annak szerintem kár aggódnia, mert van remény az újabb adagra.

dráma | misztikus | thriller

Joaquín Manchado vasököllel irányítja drogbirodalmát a barcelonai kikötőből, mígnem egy újabb szállítmány az üzletet és a családot is a mélybe taszítja. több»

0