2024.12.13 20:41 Juki-onna Nézhetetlen Olvasottság: <100x
0

Nem hiszem, hanem tudom, hogy már láttam ehhez hasonló lényeket! Tehát megérkeztek, és itt vannak a Földön!

A filmről nem lehet sokat írni, vagyis lehet, de nem érdemes! (Én mégis megpróbálom!) A sztori a szokásos: egy beteg gyerek, szaladgálás, sikoltozás, rivalizáló és verekedő nők (ez volt a mélypont), a világ megmentése és ehhez hasonlók. Ami viszont még ennél is rosszabb, hogy 2024-ben még mindig ott tartunk, hogy nem látom az Idegeneket! Szeretném látni őket! Minden porcikájukra kíváncsi lennék, hiszen idegenek, és ez a film alaptörténete, hogy megszálltak minket, és ki akarják irtani az emberiséget! Vagy nem erről szól a film? Azt sem tudtam megfigyelni, hogy hány lábuk van a szörnyeknek! Négy, vagy talán hat? Elmosósodott, szomorú képeket látunk róluk. Néha a messzeségben vannak valami fémszínű, háromszögfejű, néha apró tűzcsóvákat eregető, mozgó vaskos valamik, de hogy mik azok pontosan, azt senki sem fogja megtudni. (Okosak ezek a lények, mert mindig csak oldalról közelítik meg a kamerát.) Hallhatunk némi lódobogást, ami azt jelzi, hogy megint elszaladt egy lény a kamera és stáb mellet, és vége! Nem mondhatnám, hogy megerőltették magukat a film készítői! Gondolom, mikor látták a kész filmet, legyintettek egyet ,és úgy gondolták „jó lesz ez így is”! De nem lett jó! Siralmas lett! Az elvesztegetett időnkért kár, szerintem.

Egyhangú, unalmas és még mindig azon csodálkozom, hogy ebből a forgatókönyvből készült egy film. És az a krétaporcsík mindenütt? Ki szórta oda, és honnan tudta, hogy hova kell szórni? Hárman (John Glenn, Jacob Roman és Kenny Ryan) írták a forgatókönyvet. Ez lett belőle? Három ember munkáját láthatjuk, kilencven percen keresztül, azért ez nem semmi! A rendező (George Nolfi) és a színészek sem szakadtak meg, legfeljebb a röhögéstől! (És én is!) A színészek alakításáról (Morena Baccarin és Anthony Mackie főszereplők) nem szeretnék nyilatkozni, mert nincs mit. A filmnek két pozitívuma van! Néha a zene (H. Scott Salinas) és a forgatási helyszín.

Nem hiszem, hanem tudom, hogy már láttam ehhez hasonló lényeket! Tehát megérkeztek, és itt vannak a Földön!

Magával ragadó és gyönyörű tájon forgatták ezt az unalmas förmedvényt. Ott még van környezetvédelem. Csak így tovább! Nem írhatom le azt, hogy nem ajánlom senkinek ezt a filmet, de „talán” ez egy valós vélemény. Mindenki döntse el maga! Jó szórakozást!

akció | sci-fi | thriller

Egy egyedülálló apa és két nő az otthonuk biztonságából indulnak harcba szörnyű lényekkel szembe, hogy megmentsék egy kisfiú életét. több»

0