Nagyon erős kezdéssel, egy rohadtul összecsapott befejezés. Ismét egy koreai sorozat, aminél ezt érzem.
Jó kis izgalmas, dinamikus, fordulatos filmnek indult, rabja lettem... aztán a 12 rész végére leült. Sikerült egy együgyű befejezést kreálni, amin semmit nem segített a happy end. Olvastam a könyvet, csodálkoztam is, hogy fog beleférni ez a történet 12 részbe. Nem is fért bele sajnos...
Viszont a két főszereplő játéka nagyon tetszett. Iszonyatosan jó a kémia köztük, és ezt meg is mutatják. Úgyhogy nem a megszokott, szorosan összeszorított szájjal és tágra nyitott szemekkel történő csókokra számítsunk. Bár az a helyzet, sokára csattan el az a bizonyos csók, de addig olyan érzelmeket közvetítenek a szemekkel, a mozdulatokkal, hogy az ember szabályosan felhördül, na végre!?
A férfi, aki egész életében a bosszúra készül, rideg, hideg józansággal megtervezi az életét, de van egy gyenge pontja, ami szép lassan kiderül a történet előrehaladtával.
A nő, aki csendben próbál láthatatlan, jelentéktelen maradni, de kiderül, hogy makacs, erős, aki járja a maga útját... Két gyermekkorban sérült ember, felnőtt korban próbálja kihozni a legjobbat az életükből, először külön utakon járva, majd rájőve, együtt sokkal jobb.
Nagyon erős kezdéssel, egy rohadtul összecsapott befejezés. Ismét egy koreai sorozat, aminél ezt érzem. Jó kis izgalmas, dinamikus, fordulatos filmnek indult, rabja lettem... aztán a 12 rész végére leült. Sikerült egy együgyű befejezést kreálni, amin semmit nem segített a happy end. Olvastam a könyvet, csodálkoztam is, hogy fog beleférni ez a történet 12 részbe. Nem is fért bele sajnos... Viszont a két főszereplő játéka nagyon tetszett. Iszonyatosan jó a kémia köztük, és ezt meg is mutatják. Úgyhogy nem a megszokott, szorosan összeszorított szájjal és tágra nyitott szemekkel történő csókokra számítsunk. Bár az a helyzet, sokára csattan el az a bizonyos csók, de addig olyan érzelmeket közvetítenek a szemekkel, a mozdulatokkal, hogy az ember szabályosan felhördül, na végre!? A férfi, aki egész életében a bosszúra készül, rideg, hideg józansággal megtervezi az életét, de van egy gyenge pontja, ami szép lassan kiderül a történet előrehaladtával. A nő, aki csendben próbál láthatatlan, jelentéktelen maradni, de kiderül, hogy makacs, erős, aki járja a maga útját... Két gyermekkorban sérült ember, felnőtt korban próbálja kihozni a legjobbat az életükből, először külön utakon járva, majd rájőve, együtt sokkal jobb.