Közösség

Vélemény:

52 Amikor megszólal a telefon

(2024)

Amikor megszólal a telefon

Denilke   2025.01.04 19:36
0

Nagyon erős kezdéssel, egy rohadtul összecsapott befejezés. Ismét egy koreai sorozat, aminél ezt érzem. Jó kis izgalmas, dinamikus, fordulatos filmnek indult, rabja lettem... aztán a 12 rész végére leült. Sikerült egy együgyű befejezést kreálni, amin semmit nem segített a happy end. Olvastam a könyvet, csodálkoztam is, hogy fog beleférni ez a történet 12 részbe. Nem is fért bele sajnos... Viszont a két főszereplő játéka nagyon tetszett. Iszonyatosan jó a kémia köztük, és ezt meg is mutatják. Úgyhogy nem a megszokott, szorosan összeszorított szájjal és tágra nyitott szemekkel történő csókokra számítsunk. Bár az a helyzet, sokára csattan el az a bizonyos csók, de addig olyan érzelmeket közvetítenek a szemekkel, a mozdulatokkal, hogy az ember szabályosan felhördül, na végre!? A férfi, aki egész életében a bosszúra készül, rideg, hideg józansággal megtervezi az életét, de van egy gyenge pontja, ami szép lassan kiderül a történet előrehaladtával. A nő, aki csendben próbál láthatatlan, jelentéktelen maradni, de kiderül, hogy makacs, erős, aki járja a maga útját... Két gyermekkorban sérült ember, felnőtt korban próbálja kihozni a legjobbat az életükből, először külön utakon járva, majd rájőve, együtt sokkal jobb.