Annyira vártam ezt a filmet, de végül annyiszor tolták el a premiert, hogy a lelkesedés szertefoszlott. Sokan lehúzták már az elején, és ez is jelentős hatással volt rám. Majd megnézem Maxon – gondoltam én, de azzal is vártam nem kevés időt, végül egy vasárnapi délutánon rávettem magamat. Nem kellett megbánnom. Elfogult leszek, kedvelem Ezra Millert és magát a DC univerzumát.
Nem mondanám Nincs hazaút koppintásnak, még akkor sem, ha néhányan ezt állítják. Más filmet azonban felfedezni véltem benne, de legalább diszkréten próbálta bemutatni a lokálisan játszódó és kis létszámmal résztvevő finálét. Azért nem volt egy Végtelen háború szintű alkotás, de nincs baj ezzel. Plusz pont a „régi Batman” (Michael Keaton) visszatéréséért, és nem volt rossz a befejezés sem, a stáblista utáni jelenetnek már kevésbé láttam értelmét. Inkább azt bántam meg, hogy nem moziban láttam, és ez volt az utolsó film, aminél ilyen szinten figyelembe vettem néhány kritikát. 10/7.
Annyira vártam ezt a filmet, de végül annyiszor tolták el a premiert, hogy a lelkesedés szertefoszlott. Sokan lehúzták már az elején, és ez is jelentős hatással volt rám. Majd megnézem Maxon – gondoltam én, de azzal is vártam nem kevés időt, végül egy vasárnapi délutánon rávettem magamat. Nem kellett megbánnom. Elfogult leszek, kedvelem Ezra Millert és magát a DC univerzumát. Nem mondanám Nincs hazaút koppintásnak, még akkor sem, ha néhányan ezt állítják. Más filmet azonban felfedezni véltem benne, de legalább diszkréten próbálta bemutatni a lokálisan játszódó és kis létszámmal résztvevő finálét. Azért nem volt egy Végtelen háború szintű alkotás, de nincs baj ezzel. Plusz pont a „régi Batman” (Michael Keaton) visszatéréséért, és nem volt rossz a befejezés sem, a stáblista utáni jelenetnek már kevésbé láttam értelmét. Inkább azt bántam meg, hogy nem moziban láttam, és ez volt az utolsó film, aminél ilyen szinten figyelembe vettem néhány kritikát. 10/7.