Nekem nagyon tetszett annak dacára is, hogy nem egy A kategóriás sorozat, és sztárok sincsenek benne. Viszont szimpatikusak a színészek, és jó rendezés is. Végig fenntartja a néző érdeklődését. A sztori is jó: egy Fehér Házban dolgozó, de csak éjszakai ügyeletet adó FBI-ügynök (Gabriel Basso) egy nap segítségkérő telefont kap egy bajba jutott nőtől (Luciane Buchanan), aki valamilyen rejtélyes okból kapcsolódik a szövetségi nyomozóirodához (másként nem ismerhetné a számot). A férfi oltalma alá helyezi a csinos nőt, akit többször is megpróbálnak megölni. Kiderül, hogy talán tud valami fontosat, vagy látott valamit, amit nem kellett volna. Az FBI-ügynök és a nő között mindenesetre bizalmi kapcsolat alakul ki, közösen próbálják meg kideríteni, hogy mi ez az egész. Nincs azonban könnyű dolguk, mert mint rájönnek, az ügy szálai egészen magas helyre vezetnek. A sorozat minden epizódja tartogat annyi fordulatot, hogy érdemes továbbnézni. De a film igazi erőssége a két főszereplő. Nekem bejött a játékuk, így 4 csillagot adok az egészre. Erős 80%-os.
Kizárólag a két főszereplő, Luciane Buchanan és Gabriel Basso miatt ragadtam a sorozat előtt, amikor próbát tettem vele, aztán ahogyan megtetszett a játékuk, végignéztem minden részt. Magam sem gondoltam volna, de bejött a dolog, és végül 4 csillagossá avanzsált nálam. Jó a sztori, jók a karakterek, de szerint az egész legfőbb erőssége az említett két színész. Miattuk várom a második évadot is, ami úgy tudom, 10 részes lesz. Sajnos abban nem láttam Luciane Buchanan nevét, ami miatt rögtön megfeleződött az érdeklődési szintem. De ki tudja, talán így is jó lesz.
Thrillerként és krimiként is élvezetes a Netflix tavalyi 10 részes sorozata, az Éjjeli ügynök. A főszerepekben a csinos Luciane Buchanan és a karizmatikus Gabriel Basso látható. A sorozat erőssége, hogy minden rész tartogat annyi érdekességet és izgulnivalót, hogy kíváncsiak legyünk a következő fejezetre. A középpontban egy fiatal pár áll: egyikük FBI-ügynök (Peter), másikuk pedig egy veszélybe került fiatal nő (Rose). Peter megmenti Rose-t egy támadástól, melyben a nő elveszti nevelőszüleit. A sors egymás mellé sodorja őket, és együtt próbálják meg kideríteni: miért és kik akarják megölni Rose-t. A nyomozás egy egész összeesküvést fed fel, melynek végső célja, hogy kiiktassa az USA elnökét, akinek székébe így a korrupt alelnök kerülhet. A 10 rész végigvezeti a nézőt a rejtélyeken és kiváló karakterisztikával mutatja be a főszereplőket. Erőssége a fordulatosság és a két főszereplő, akik hitelesen alakítják karaktereiket. Értékelés, ahogyan blogomon is írtam: 75%, csillagokban 4 csillag.
2. Évad: Hát az első évadhoz képest nagy csalódás volt. Elhúzták, mint a rétestésztát. Kevésbé volt érdekes és szórakoztató. Nem kötött le egyáltalán. 1. ÉVad: A baráti ajánlások és a hype kapcsán kezdtem el nézni, és nem bántam meg. Tetszett, hogy a szereplők újak, nem annyira ismertek. A sorozat a fiatal újonc és a bajbajutott fiatal nő sémát jól hozza. Az elején lassan indult be, de utána nagyon jól pörgött. Jók voltak az akciójelenetek, és a történetvezetés is tetszett. A visszapillantások különösen hasznosak voltak a történet és a karakterek megismerésének szempontjából. Már be is rendelték a második évadot. Az jó kérdés, hogy hogyan fogják folytatni, de egy picit nagyobb költségvetéssel egy nagyon szórakoztató kémes akciósorozat lehet belőle.
Oké, kezdjük a dolog kritikai részével: igen, láttunk már hasonló filmet, igen, tele van kötelező elemekkel és karakterekkel - a múlt eseményein rágódó főszereplő(k), az elnököt védő, meglőtt ügynök, a korrupt politikus, a gonosz üzeletember, stb. - ... Teljes kritika
Eléggé felkapott volt, így várakozással ültem le megnézni, mégis picivel többre számítottam. Két nap alatt végeztük ki a tíz részt. Végül is kerek lett a (jól kitalált) történet, a szereplőkkel sem volt semmi gond, izgalmas és feszültséggel teli is v... Több
Hasonló sorozatok
Gyerekes és béna. Esős időben, ha nincs más, és nem tudsz mit csinálni, elmegy. Egyébként felejthető.
Nagyon tetszett! Végigizgultam, fenn tartotta a figyelmem. Az első 15 perc után kezdett el igazán érdekelni. Egyértelműen ajánlom mindenkinek, aki egy kellemesen izgalmas sorozatra vágyik!
Sajnos nem tudtam szeretni. Nekem erőltetett és vontatott volt. A következő évadra be sem neveztem. A főszereplő is idegesített a viselkedésével. Lehet, így volt megírva, de ez nem az én sorozatom.
Most fejeztem be (ha megkésve is) az első évadot. És zseniálisnak tartom. Picit féltem, hogy netflixes, de az utóbbi idők egyik legjobb sorozatát nézhettem. Hihetetlenül izgalmas, szinte minden pillanatban történik valami. Engem nagyon emlékeztet A kijelölt túlélő c. sorozathoz. Jó a történet, a szereplők is jól hozzák a karaktereket. Próbálok benne hibát keresni, de nem találok. :) Páran említették az alacsony költségvetést, hogy őszinte legyek, ebből nem vettem észre semmit. Aki szereti az összeesküvéses, politikai akciósorozatokat, annak jó választás.
Hosszú, hosszú, hosszú. Igen, valóban éreztem én is ingadozást, amit le kellett vetkőzni ahhoz, hogy végignézzem, és egyáltalán nem bántam a végén, hogy így tettem.
Habár kevésbé ismert színészek szerepelnek benne, a főszereplők hamar megszerethetőek a sorozatban. Nekem az egyik kedvenc netflixes sorozatom ebben a kategóriában.