Párizs ostroma

Párizs ostroma

Paris Has Fallen

Egy védelmi tiszt és egy MI6-ügynök összefog egy terrortámadás után. Egy beépített emberre gyanakszanak, miközben egy nagyobb, Párizst fenyegető összeesküvés meghiúsításáért küzdenek.

(csd)

Forgatókönyvíró: Howard Overman
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Egyesült Királyság, Franciaország
Premier: 2024.09.23.

Tewfik Jallab
Tewfik Jallab
Sean Harris

2025.01.03 Robinson76

Egyszerre régi vágású és innovatív

A széria eseményeinek középpontjában a két főhős áll: a miniszter testőre és az MI6 titkos ügynöke. Kettejük együttműködése a sorozat motorja, a karakterek dinamikája a képernyő elé szegezi a nézőt, miközben azt láthatja az ember fia, hogy ez a sorozat remekül ötvözi a klasszikus akciófilmek hangulatát a modern látványvilággal. A széria tempója remek, a történetvezetésre és az akciójelenetekre sem lehet panasz, hiszen ezek a mai nézők igényeihez igazodnak. Mindez pedig azt jelenti, hogy egy korántsem hibátlan, de mindenképp jónak mondható sorozatnak lehetnek tanúi azok, akik bizalmat szavaznak neki.

2024.12.25 King Leonidas

Műfajának jobb darabjaihoz sorolható széria, melynek főgonosza egy olyan alapmotivációval bír, mely sokunk számára átélhető, sőt talán még együttérzést is kivált némelyikünkből (lásd még pl. Belmondo A profija, vagy épp az Ed Harris-féle A szikla). E... Több

2024.12.23 sandras87

Elmegy, részemről egy közepes akciófilm. Meg lehet nézni és nem akarod utáni kiszúrni a szemed.

Bár Gerard Butler nem szerepel a sorozatban, producerként részt vett a projektben, hozzájárulva a franchise továbbfejlesztéséhez.Szerző: hp

A sorozat vegyes kritikákat kapott; egyes kritikusok dicsérték a színészi alakításokat, különösen Ritu Arya és Tewfik Jallab teljesítményét, míg mások a cselekmény kiszámíthatóságát emelték ki.Szerző: hp