A tanári tekintély összeomlik, ezért létrejön az Oktatási Minisztérium alá tartozó Tanári Tekintélyvédelmi Hivatal. Felügyelőket küldenek a problémás iskolákba, hogy megbüntessék a határt átlépő diákokat és… Több

IMDB értékelés:
8.5/10
Rendező: Jong chan Hong
Forgatókönyvíró: Lee Nam-kyu, Moon Jong-ho, Kim Da-hee
Zene: Tae-seong Kim
Szereplők: Sung-min Lee, Shin Ha-Young, Ki-joo Jin, Sang-hee Lee, Young-kyu Song, MuYeol Kim, Pyo Ji-hoon, Lee Bong-Joon
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2026.06.05. | Netflix (2026.06.05.)

83 Móresre tanítalak (2026)
A kép forrása: Netflix
83 Móresre tanítalak (2026)
A kép forrása: Netflix
Nagyon nem kedvelem a koreai, kínai, vietnámi vagy japán filmeket. Egész egyszerűen idegesítenek a túljátszott színészkedésükkel, mimikáikkal, jellegtelen, semmitmondó szereplésükkel. Azért az elmúlt évtizedekben láttam pár olyan alkotást, és van 1-2... Több
Legjobb
Nagyon tetszett a sorozat! Annyira aktuális témákat/problémákat feszeget! S még szórakoztató is!
Hasonló sorozatok
Felkapott a Netflixen: Rögtön a TOP 3-ban landolt a legújabb, 16+-os krimisorozat
Netflix: 60 országban lett a No. 1, mindenki ezt a sorozatot nézte az utóbbi napokban
Netflix: 34 millióan kattantak rá, továbbra is No. 1 az év legnagyobb sorozatdebütálása
Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (június 1–7.)