Sajnos ez elég középszerű lett, nem is lehetett volna jobbat kihozni a sztoriból. De ettől függetlenül lekötött azért.
Az kell, hogy mondjam, hogy túlságosan sablonos és kiszámítható lett a cselekmény. Nem értem, hogy miért van szükség ma még ilyen filmekre, kicsit fárasztó volt..:/
Az alapsztori tetszett, de már a film legelején olyan logikátlanul viselkedik a főszereplő, hogy idegesítő. A későbbi logikátlan húzásokról nem is beszélve... Spoiler! Melyik nő/ember indul el sötétedés előtt befelé az ismeretlen hatalmas erdőbe egyedül, úgy hogy még egy flakon víz sincs nála? :D Biztos, hogy a lerobbant autóban várnám meg a reggelt. A másik; ami az egész filmet lenullázta nekem, a csapóajtó... Komolyan hónapok alatt egyik szereplő sem hajtotta fel a szőnyeget azon az 5 négyzetméternyi helyen? :DDDD Elég nevetséges, nincs rá mentsége a film készítőinek.
Szedett-vedett álmitikus az alapsztori, buta, kidolgozatlan. Az 'őrült tudós' toposza, az elhagyhatatlan erdő stb. Mindezt már ezer jobb formában láthatta, olvashatta bárki. Még a szintén nem túl eredeti From is jobb ebben a loop-helyszín sztoriban é... Több