Owennek sok nehézséget kell kiállnia az iskolában, ahol folyamatosan bántják, gúnyolják. Egyik este megismerkedik egy rejtélyes kislánnyal, akiről hamarosan kiderül, semmiben sem hasonlít azokra, akikkel Owen korábban találkozott. A lány és apja vámpírok, akik az elevenek véréből táplálkoznak.… Több

Író: John Ajvide Lindqvist
Feldolgozások
Engedj be! (2008)
Let the Right One In (2022)

66 Engedj be! (2010)
Átlag alatti vámpíros film. Se több, se kevesebb. Vontatott, néha kifejezetten unalmas, pedig lett volna benne potenciál. Egyszer (talán) megnézhető. De ne hallgass rám, nézd meg és majd eldöntöd magad. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!
Minősíthetetlenül rossz remake,ami a trash kategória majdnem legtetején landolt.Ennél a film tekercsnél egy darab ragasztó szalag is izgalmasabb,és eredetibb.Kedves Matt Reeves,szerintem keress más foglalkozást magadnak.
Tettem vele egy próbát, de annyira monoton volt hogy nem bírtam végig nézni, tekergettem, így valahogy a lényeget kiszenvedtem. A hanghatások nagyon jók, de kb. ennyi a pozitívum. Rém unalmas film.
A rendező amellett, hogy próbált minél hűebb maradni a műhöz, át is írta a forgatókönyvet.