A te hibád

A te hibád

Culpa tuya
Érdekességek

Szüleik szétválasztási törekvései ellenére Noah és Nick szerelme törhetetlennek tűnik. A munka és a főiskola azonban új kapcsolatok előtt nyitja meg az életüket.

(szarka84)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Spanyolország
Premier: 2024.12.26. | Amazon Prime Video (2024.12.27.)

Én vétkem  (2023)

Gabriel Guevara
Gabriel Guevara

2025.02.28 Atis206

Méltó folytatása az első résznek, bár nincs olyan jó, főleg, hogy a végén csak történik egy megcsalás Noah részéről. Ez a rész igazán már szinte csak a két testvér kapcsolatáról szól.

2025.01.22 Yosihiro

Hiba

Ugyan az előzményeket nem láttam, így ezt a filmet magában értékelem. Szerintem a sztori nagyon egyértelmű lett, és olyan elemek csapódtak bele, amit már „megszoktunk”, igazából újat nem kaptunk, csupán egy kis kikapcsolódást. Szinte ki lehetett számolni a lépéseket, igazi váratlan dolog nem történik ebben a filmben. A történet a közepes kategóriát épphogy elhagyja, de nem üti meg a jót. A rendezés az, ami nekem a jó színvonalat eléri. A szereplők viszont a forgatókönyvnek köszönhetően is csak közepes teljesítménnyel rukkolnak elő, így nem kapunk értékesebb alkotást egy három csillagnál. Effektek, hang jó, a képi megjelenítés szép színes. A zene, amit még jóra értékelek ebben a produkcióban, semmi több. Így nálam ez az összhatás egy masszív három csillaggal nyilvánul meg. Igazából kiemelni senkit és semmit nem tudok, talán a végén az autó megpördülésére szisszenhetünk fel, de további izgalmakra ne számítsunk. Érzelmekben pedig hát kissé lagymatag szerelmi történet, ahol némi erotikus pillanattal vegyítenek, így próbálják azt a szintet fenntartani, hogy némi pozitívum is legyen a nézők szívében, de ez valahol sablonosnak érzem. Szóval kikapcsolódásnak az a közel százhúsz perc megfelelő, de nem kell tőle sokat várni. Üdv: Yosi

2025.01.14 Roland Altner

Az első részt le lehetett nyelni.Ebben azért az pozitívum, hogy több szálon futnak a „problémák”. A harmadik rész választ ad mindenre.

2024.12.30 Kocczos

Rettenetes volt végigszenvedni. A rendezés, forgatókönyv és alakítások mind-mind rendre pofára estek. Úgy tudom, a könyvalapot sem kezelték tisztelettel, lehet, hogy az segített volna, nem tudom. De ez így nézhetetlen.