Sorozat áttekintés

Egy család beköltözik egy okosottonba, és az ott élő virtuális asszisztens mindent elkövet, hogy ott is maradjanak.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Benjamin Gutsche
Ország: Németország
Premier: 2025.02.06. | Netflix (2025.02.06.)
Joshua Kantara
Mary Amber Oseremen Tölle
Franz Hartwig
Michael Klammer

2025.05.12 kabel

legújabb vélemény a nap véleménye

Élő szövet az alaprajzon

A Cassandra a német Netflixtől érkezett hozzánk, az új thrillersorozat egy izgalmas alapszituációt és fejfájást okozó karaktereket sorakoztat fel. Ha szeretsz horrorfilmek közben a szereplőkre ordítani a kanapéról, akkor ez az ideális tartalom. Azonb... Teljes kritika

2025.02.27 Lóri Ádámcsik

Német Black mirror

Olyan, mintha egy hosszan elnyújtott Black mirror részt láttunk volna. A történet eredeti, de kicsit lehangoló is. Depressziós hangulatot sugároz magából. Valami másra számítottam, mikor elkezdtem.

2025.02.14 Hedy0809

Ajjaj...

Felkeltette az érdeklődésemet, majd gyorsan el is múlt az események hiányában. Kitartóan végignéztem, hátha meglep, de már annyira elvette a kedvem a rettenetes történet, hogy mire elértünk a végső 1-2 csavarig, már csak egy ásításra futotta. Komolyan, felnőtt embereknek semmi esélyük egy kerekeken guruló háztartási robottal szemben? Férfi főszereplőnk úgy viselkedik, mintha a Terminátor tartaná őt sakkban... Nagyon elvész a film az értelmetlen jelenetekben, párbeszédekben, és a végére úgy ereszt le a történet, mint egy öreg lufi.

2025.02.09 SzupiMester

Az alaptörténet nem lenne rossz, de rettenet unalmas a film.

A sorozatban Cassandrát alakító robot egy német informatikai vállalat egyéni dizájnja alapján készült el, melyhez a Boston Dynamics segítségét és az Asbo felszolgáló robot gyártójának segítségét kérték.Szerző: summerfallmediagroup

Bátrak földje
2019