A mi kis titkunk

A mi kis titkunk

Our Little Secret

Két neheztelő exnek kínosan együtt kell töltenie a karácsonyt, miután megtudják, hogy új partnereik testvérek.

(szarka84)

Premier: 2024.11.27. | Netflix (2024.11.27.)

Jon Rudnitsky
Dan Bucatinsky
Dan Bucatinsky

2024.12.03 Lóri Ádámcsik

1x nézős

Egy esti filmnek jó volt. A karácsonyi hangulatot nem hozta annyira, de a történet érdekes. Nem volt túl bugyuta a film, inkább limonádé.

2024.11.29 Kittikee

Tipikus „netflinyós” túlsminkelt, plasztikázott, tökéletes sérós, szép emberes, enyhén nyálas „lávsztori”... Persze karácsonyosan, így december küszöbén. Már az elején tudja mindenki, mi lesz a végkifejlet a rengeteg szokásos klisétől... Jó lenne már... Több

2024.11.27 Dorkateo

Szétműtött és botoxolt arcú színészek erőlködnek, hogy valami szépet hozzanak össze. Tipikus felszínes Netflix-romkom.

2024.12.01 Br623

Amikor elkezdni nézni az ember, először meg kell barátkoznia Lindsay Lohan arcával. Nem értem, hogy 38 évesen miért kell botox, úgy néz ki tőle, mintha 48 lenne. Na mindegy, ezen túltesszük magunkat, akkor jöhet a film. A főszereplő pár szakít az ele... Több

Mint kiderül, Logan vezetékneve Harding, vagyis ugyanaz, mint a Logant alakító Ian Hardingé.Szerző: szarka84

Lindsay Lohan és Tim Meadows korábban a Mean Girls (2004) című filmben szerepeltek együtt.Szerző: szarka84