Kill

Kill

किल

Az Újdelhibe tartó vonat harctérré változik, amikor egy kommandós pár szembeszáll a betörő banditák seregével.

(szarka84)

Rendező: Nikhil Bhat
Író: Nikhil Bhat
Forgatókönyvíró: Ayesha Syed
Ország: India
Premier: 2024.07.03.

2024.10.10 Török389133

Borzalmasan unalmas az egész.

2024.08.01 kabel

a nap véleménye

MÁV lázálom

Ha késes fétised van, ez a te filmed, a film nagy részében késes szúrások, vágások és gyilkosságok vannak. Mindez azonban hihetetlen repetitív és unalmas, mert szinte minden harc pontosan ugyanolyan. A film egésze egy vonatban játszódik, ahol kb. két... Teljes kritika

2024.07.29 Jocpappa

10/6.5

Egy ilyen beszédes címtől – mint a „Kill” – nem méhecsketáncot vártam, viszont a film első harmada olyan szirupos, keleti tv-szappanoperaként indul, hogy már azon voltam, hogy inkább keresek mást. Aztán 40 perc körül (!) megjelenik a főcím, a rendező gyorsan felránt 4 gramm speedet, és indul a nézni is fájdalmas késes mészárlás. Komolyan mondom, belefájdultak a belső szerveim azokba a vágásokba, szúrásokba. Kegyetlen erőszakos. (Bár már olyan magasan van az ingerküszöb, hogy lassan csak egy általános akciófilm.) Ez az indiai The Raid, egy keleti Jean-Claude Van Damme-film, csak amfetaminon. Külön érdekesség, hogy az ellentábor vesztesége és motivációja is korrektül be van mutatva, ilyet kevés filmben látni. Illetve mindig érdekes nem európai/amerikai filmet látni, ilyenkor mindig hálálkodom, hogy ide születtem.

A rendező, Nikhil Nagesh Bhat elmondása szerint a filmet egy 1995-ben átélt vonatrablás ihlette.Szerző: kabel