Kedves, aranyos mese, egy rémisztően kegyetlen gonosztevővel, akitől kiskoromban még féltem is. Remek feldolgozása ez a könyvnek, örök klasszikus!! :)
Nagyon sokszor néztem végig ezt a filmet. Szerintem nagyon jól megcsinálták. Csak azért egy picit túloztak ezzel a 101 kutyával. Senkinek sincs annyi pénze, hogy annyit tartson.
Az egyik kedvenc mesém! Imádom a dalmatákat. ?Mindig nagyon féltem, hogy Szörnyellának sikerül a gonosz terve.
Roger és kutyája Pongo, akiknek az életéből csak a barátnők hiányoznak.Szerelem, izgalom, család, és egy gonosz szörnyeteg, Szörnyella de Frász, érdekes meghato aranyos mese,kicsiknek és nagyoknak.
Gyerekkorom kedvenc meséje. Könyvben is megvolt. Szórakoztató, szép grafikával rendelkező mese minden korosztály számára.
Ez a film már egy klasszikussá vált. A történetén lenne mit csiszolni, de így is magávalragadó és nem lehet rajta unatkozni, akárhányszor nézed is meg.
Talán az egyik legnagyobb kedvencem volt a 101 kiskutya és nemcsak a Disney mesék közül, hanem általában. Izgalmas történet volt, melyet akárhányszor láttam, tövig rágtam a körmömet.
Az egyik kedvenc mesém volt. Nagyon aranyosak a figurák benne. Megható, magával ragadó a mese és meghitt a története. Nagyon jól összerakott film, igazi élmény volt!
Aranyos és vicces történet pár aranyos kis pöttyös jószágról. Izgalmas volt látni, hogy milyen sok kis mancs fut egyszerre a vásznon. Vicces volt látni a gonosz karakterek bukását. Jól oldották meg a kutyák megmentését. Még egy gyereknek sem ijesztő.
Nehéz lenne a Disney filmek közül egyet kiemelni, hogy melyik tetszett a legjobban, de ha párat meg kellene neveznem, akkor egészen biztos, hogy a 101 kiskutya köztük lenne.
Sok más Disney rajzfilmhez hasonlóan a 101 kiskutya is az egyik nagy kedvencem volt, rongyosra néztem a VHS kazettát. Minden alkalommal levegőt visszatartva izgultam, hogy az összes kiskutya meg tudjon szökni a gonosz tolvajoktól.
Mai napig felnőtt fejjel is sokszor megnézem még. Akinek kisgyereke van annak nagyon ajánlom, igazi aranyos kedves RÉGI Disney mese. A szinkronhangok talán lehetnének jobbak