101 kiskutya

One Hundred and One Dalmatians

2019.10.15 TomÁcs

Helyes és érzelmes kis mese, csak ajánlani tudom. Gyönyörű a grafikája, jók a szereplők.

2017.01.06 MKristijan

Csak a rajzfilmes könyvből ismertem a mesét, mindig is a film jelentette számomra a 101 kiskutyát. Rá kellett jönnöm, hogy a film ehhez képest nulla. Sokkal viccesebb, érdekesebb, és kreatívabb ez a több mint 50 éves alkotás. Imádom :D

2018.08.23 kevelin

az egyik legcukibb kutyás animációs film amit valaha láttam. szörnyella karaktere pedig kegyetlen(ül jó) :D

2015.02.10 Milanman

Gyermekkorom kedvence, a klasszikus Walt Disney rajzfilmiskola egyik gyémántja. Lebilincselő, izgalmas történet, klasszikus tanulság, remek animáció. Hibátlan, kortalan mestermű.

2018.10.06 Csillagpor

Nagyon szép kis Disney klasszikus. Durva hogy már milyen régi. Még gondolatban sem voltam amikor premieres voltXD Nagyon szép kitartó családi küldelem a mese, ha úgy vesszük. És érdekesség hogy titkon megspékelte a Disney a mesét egy kis állatvédelemmel, szőrmeellenességgel, ami akkoriban azért elég nagyot szólhatott.

2018.03.18 hackerjulcsi

Sosem voltam nagy kutyabarát, ez látszik is a filmízlésemen. Nem tartozik a kedvenc mesefilmjeim közé ez a film, de Szörnyella de Frász igazán menő, miatta szeretem mégis :)

2017.04.18 bgnz367

Mindenképpen kötelezően nézős darab. Ha még nem láttad ezt simán be kell próbálni, egy családi mesének fantasztikus. A kicsik is imádni fogják mert a kutyusokat úgy ábrázolják, ahogy azt illik és biztos, hogy ellenállhatatlan ez a film.

2015.09.24 Zsceeeka

Nem a kedvenc Disney mesém, de egy-két karakter igen maradandó és emlékezetes. A szinkronja jól sikerült, mint a régebbi Disney filmeknél jellemző. Állatbarát gyerekeknek ideális. :)

2018.10.03 thejoker

Én nagyon kutya imádó vagyok, de nem csak ezért szerettem annyira ezt a mesét. Gyönyörűen ki vannak dolgozva a kis kutyusok, és az össze karakter. 1961-es filmről beszélünk, ez elképesztő. A mai mesék között is meg állná a helyét ez az alkotás. Nagyon kis aranyos története van, aki még nem látta annak ajánlom!

2019.02.16 szabomarc

Nagyon jó a történet, a rajzok is teljesen el vannak találva, nagyon szuper az egész. Sokkal jobb, mint a filmes feldolgozása szerintem, ajánlom mindenkinek!

2018.07.30 czerik

Nagyszerű mesefilm, aranyos történet, remek folytatásokkal. Ajánlom minden korosztály számára.

2018.03.24 NFG

Nekem sokkal jobban tetszenek ezek az animációk mint a maiak! Ezekben sokkal több munka volt még! A történet kicsit abszurd ugyan, de aranyos! Érdemes megnézni!

2016.02.14 doroffee

Klasszikus Disney-rajzfilm kedves, imádnivaló animációval és karakterekkel. Kedves történet, lebilincselő, izgalmas, és a divat világáról még ha sarkítva is, de fontos dolgokat mond el.

2015.09.29 Loborg

Mint a régi Disney - filmek többsége ez a mese is nagyon aranyos, évente újra nézhető és felejthetetlen azoknak, akik gyerekkorukban látták :) Minden gyereknek és felnőttnek ajánlom