Csak a rajzfilmes könyvből ismertem a mesét, mindig is a film jelentette számomra a 101 kiskutyát. Rá kellett jönnöm, hogy a film ehhez képest nulla. Sokkal viccesebb, érdekesebb, és kreatívabb ez a több mint 50 éves alkotás. Imádom :D
az egyik legcukibb kutyás animációs film amit valaha láttam. szörnyella karaktere pedig kegyetlen(ül jó) :D
Gyermekkorom kedvence, a klasszikus Walt Disney rajzfilmiskola egyik gyémántja. Lebilincselő, izgalmas történet, klasszikus tanulság, remek animáció. Hibátlan, kortalan mestermű.
Nagyon szép kis Disney klasszikus. Durva hogy már milyen régi. Még gondolatban sem voltam amikor premieres voltXD Nagyon szép kitartó családi küldelem a mese, ha úgy vesszük. És érdekesség hogy titkon megspékelte a Disney a mesét egy kis állatvédelemmel, szőrmeellenességgel, ami akkoriban azért elég nagyot szólhatott.
Sosem voltam nagy kutyabarát, ez látszik is a filmízlésemen. Nem tartozik a kedvenc mesefilmjeim közé ez a film, de Szörnyella de Frász igazán menő, miatta szeretem mégis :)
Nem a kedvenc Disney mesém, de egy-két karakter igen maradandó és emlékezetes. A szinkronja jól sikerült, mint a régebbi Disney filmeknél jellemző. Állatbarát gyerekeknek ideális. :)
Én nagyon kutya imádó vagyok, de nem csak ezért szerettem annyira ezt a mesét. Gyönyörűen ki vannak dolgozva a kis kutyusok, és az össze karakter. 1961-es filmről beszélünk, ez elképesztő. A mai mesék között is meg állná a helyét ez az alkotás. Nagyon kis aranyos története van, aki még nem látta annak ajánlom!
Nagyon jó a történet, a rajzok is teljesen el vannak találva, nagyon szuper az egész. Sokkal jobb, mint a filmes feldolgozása szerintem, ajánlom mindenkinek!
Nekem sokkal jobban tetszenek ezek az animációk mint a maiak! Ezekben sokkal több munka volt még! A történet kicsit abszurd ugyan, de aranyos! Érdemes megnézni!
Klasszikus Disney-rajzfilm kedves, imádnivaló animációval és karakterekkel. Kedves történet, lebilincselő, izgalmas, és a divat világáról még ha sarkítva is, de fontos dolgokat mond el.