127 óra

127 Hours

2015.01.22 Kiccsi7

Mindenkinek ajánlom, nagyon elgondolkodtató film.

2022.08.09 József-Lendvai

Nem rossz film, ami szerintem kiválóan dolgozza fel Aron Ralston harcát az életért. De nem ez lesz az a film, amit többször megnézek. Nekem kicsit unalmas.

2015.11.28 Hangus

Megrázó hiteles film volt számomra.Szimpatikus volt a srác,jól játszotta a szerepet.Sajnáltam emiatt a baleset miatt de jól megoldotta ezt a szorult helyzetet.

2015.03.25 tothzsuzsika

Nem tudtam, hogy lehet egy szereplővel jó filmet készíteni, de így. Nagyon tetszett, ahogy elmesélték a történetet és lenyűgöző, amit ez a srác végigélt.

2015.03.03 palfi24

Hatásos, letaglózó Danny Boyle filmje, talán nincs annyira szétsztárolva mint az előző (Slumdog Millionaire, 2008), pedig megüti annak színvonalát. James Franco multitálentum, szinte mindenben jó, itt is hozza a színvonalat. Egyszerűen jó színész. Ne... Több

2015.03.30 kisgondor

Nekem itt-ott bele kellett tekernem, rossz volt nézni a szenvedést és vontatottnak is éreztem. Hát akkor milyennek érezhette ő az egészet? Durva film, hatalmas küzdés van benne.

2016.04.15 mártilány

Danny Boyle mindent megtesz azért, hogy a néző beleélje magát Aron helyzetébe. Nagyon jól bánik az idővel és a drámával, gyönyörűen tudja fokozni, de valószínűleg azért ennyire hiteles, mert maga az élet rendezte a filmet.

2015.03.13 dzsolt7

Nagyon szeretem a kevés szereplős, kevés helyszínen játszódó filmeket és ez az egyik kedvencem közülük. A játékidő nagy részében csak a főszereplő küzdelmét és monológjait látjuk illetve halljuk, de James Franco annyira jól játszik, hogy ez egyáltalá... Több

2015.02.14 Anrael

Nagyszerű film. Az ember mire nem képes a túlélés érdekében.

2015.01.27 M.Betti427

Megérdemelte az Oscar jelölést az biztos. Bár úgy gondolom hogy az igaz történetes filmek mindig előnnyel indulnak. Szép munka volt.

2015.01.22 sggyula

Elgondolkodtató film. Megnézése után mindennek hálát adtam aminek tudtam. Jó a színész játéka.

2015.03.16 pottyospanna

Megrendítő történet, amit nagyon jól feldolgoztak. Nekem hiteles volt, és végig csak borzongtam.

2015.02.03 baloghadyka

Visszadja a könyvet és a filmen látottak átélhetőek. Remek lett, James Franco nagyon ott van. Az viszont, aki nem bírja a lassú drámát, ne nézze meg.

2015.02.11 pillacica7

Megdöbbentő és drámai történet. A film kicsit hiányos a könyvhöz képest, de összességében jól sikerült. A zenéjét nagyon jól eltalálták. Nagyon jó élet-momentum történeti film és dráma. Lenyűgöző!