A gödör

A gödör

The Hole
Cikkek

Négy fiatal iskolás, két lány és két fiú, eltűnik egy elõkelõ angol magániskolából. Csak Liz éli túl a megpróbáltatásokat, de miközben felidézi azt a két hetet, amit bezárva töltött egy sötét, földalatti bunkerben, lassan kiderül, hogy az események olyan lelki traumát okoztak neki, ami megakadályozza abban, hogy különbséget tegyen a valóság és a képzelgés között. De hát mi is történt valójában a bunkerben? Erre a kérdésre keresi a választ Dr. Philippa Horwood, a rendõrséggel együttműködõ pszichológus is. Miközben a rendõrség tárgyi bizonyítékok és nyomok után kutat a földalatti bunkerben, Philippa minden energiájával beleveti magát az igazság kiderítésébe. Liz pedig felidézi… Több

Rendező: Nick Hamm
Keira Knightley
Keira Knightley

2024.06.23 neondemon

Gyenge lábakon állt

Minden tetszett benne, a hangulat, a színészek, viszont eleve nem volt nagy szám a film, és a csavar sem, ezért elég gyengére sikeredett, emellett vontatottra is. Nem volt itt semmi misztikum, de én örültem volna, ha valamilyen irányba elviszik a filmet, és nem maradnak a kaptafánál. Kár.

2019.08.23 indingo

Szerintem érdekes film volt, főleg az eleje volt erős. Én fejben mindenféle forgatókönyveket gyártottam, hogy mi is lesz a film végkimenetele. A közepétől azért sejteni lehetett a turpisságot.

2018.05.13 HercegPeter

A történet egy gyenge négyes, az alakítások egy kettes alá. Ennyivel nagyjából le is lehet írni a filmet. Rengeteg a logikátlan cselekedet. Kár érte, komolyabb gárdával és rendezéssel valami maradandóbb is létrejöhetett volna.

2018.11.21 harnas1207

Túlságosan alábecsült film. Megéri mindenképp megnézni!

2000. július 2 - november 9. között forgatták le.Szerző: Bogi87

Teljes egészében az Egyesült Királyságban forgatták le, összesen 7 helyszínen. Szerző: Bogi87