A briliáns Pip Fitz-Amobi nem biztos benne, hogy az iskolás lányt, Andie Bellt öt évvel ezelőtt a szeretője, Sal Singh ölte meg. Vajon meddig mennek el, hogy megvédjék Pipet az igazságtól, ha kiderül, hogy nem Sal Singh a gyilkos?
(szarka84)
(szarka84)Leginkább az tetszett benne, hogy nem lehetett borítékolni már az első résznél, hogy ki lesz a gyilkos. Voltak benne vontatott részek, de abszolút nézhető sorozat. Szerintem jól átjött rajta a mai multikulti helyzet is.
Teljesen korrekt, alapvetően nem a jól ismert sablonokra építő, de mégis ismerős hangulatot árasztó széria, ami épp annyira kiszámíthatatlan, hogy el lehet rajta agyalni. Nekem a végére már kicsit túl lett csavarva, de simán benne van, hogy az eredet... Több
Végre egy jó sorozat, ahol nem találtam ki, hogy ki a gyilkos! :D Nagyon jó a sorozat atmoszférája, beszippant, és várod a következő részt. A karaktereket szerintem jól eltalálták, és a történetszál is végig feszült és fordulatos. Nagyon jó volt, ajánlom!
A sztori, az sztori. A megvalósítás már fáj, de nagyon. Szerintem nem volt rendezője ennek a sorozatnak. Kicsit sajnálom, hogy ilyeneket gyártanak fiataloknak. Illetve így gyártanak. Itt minden tájidegen. Bár szinte senki nem lakik eme sorozatnak otthont adó településen. A jelenetek, részek tagolása nehézkes. Alig lehet követni, hogy ki kicsoda és mit csinált. Illetve ki miért sír vagy örül éppen. Van egy-két használható karakter, de olyan sótlan jeleneteket forgattak le helyenként, hogy sokszor kiestem a sztoriból. Az első két rész határozottan unalmas volt. Tény, hogy valóban nehéz izgalmassá tenni képileg egy olyan jelenetet, ahol hárman nyomogatják ülve a telefont nyomozás gyanánt. Talán a 4., 5. volt használható.