Filmgyűjtemény
A helyőrség: Fekete nap (2012)

65 A helyőrség (2008)
Nem vagyok horror-rajongó, de ez tetszett. Van valami elfogadható sztori mögépakolva. A képi megjelenése nem a megszokott hulladék. Nem a hirtelen megjelenő alakok és 10x erősségű hangdörrenésekkel igyekszik fenntartani a feszültséget. Ray Stevensont ebben a filmben látjuk először főszereben, és nagyon jól áll neki – csak úgy, mint a Megtorló szerepe. Vannak persze butaságok a filmben, de korántsem annyi, mint egy átlag horrorban. Nézzétek bátran, ez egy jó mozi!
Méltatlanul leértékelt film. A történet nem túl agyongondolt, de a hangulata és a kivitelezése igazán élvezhető. Nekem tetszett, hogy itt Európába helyezték a filmet, adott neki egy kis misztikumot.
Amikor elolvastam a rövid leírást, és megnéztem a bemutatót, azt hittem, hogy kapok egy nem nagy szám, de korrekt nácis zombi filmet. Hát tévedtem. Kimondom az elején, hogy ez a film (az elvárásom ellenére is) egy hatalmas nagy b@romság volt, és épp... Teljes kritika
Szerintem is eléggé leértékelt film ez, én kb. 7-8 éve láttam először, azóta néhányszor újranéztem. Nekem bejött ez a film, főleg az a része izgalmas számomra, hogy a zsoldosok helyébe képzeled magad, és átérzed a kilátástalanságot és a reménytelenséget az ellenséggel szemben. Horrorkedvelőknek ajánlom. :)
A film kürölbelül 300 000 dollárba került, és világszerte összesen 463 377 dollár bevételt termelt.