Nagyon szerettem ezt a mesét, persze gyerekszemmel mindent máshogy lát az ember :) őszintén talán még egy két jelenetet ijesztőnek is találtam. Felnőtt fejjel pedig már tudom, hogy egy zseniális magyar alkotás. Nagyon kár, hogy ma már nincsenek ilyen jó magyar mesék.
Zseniális mese. Gyönyörű fantáziadús történet és egyedi rajzolt mese ez még. A zenék pedig még kiemelkedően gyönyörűek, főleg amikor a hercegnőt a föld alatt keresik. Gyerekkorom egyik kedvence.
Gyermekkorom egyik kedvenc meséje. Volt, hogy egy nap kétszer egymás után megnéztem. A rajzfilm-gyártásnak abban a korszakában készült a mese, amikor még kézzel rajzolták meg a szereplőket, ám ennek ellenére a figurák sokkal szebbek, mint egyes moder... Több
A filmzene mind a mai napig a fülemben cseng. A történet aranyos és valahol tanító jellegű. Még azoknak is remek szórakozás lehet, akik a mai modern animációkon nőttek fel. Egy mese, ahol karaktere van minden egyes szereplőnek. Van benne szeretet, ba... Több
Én is tudok csatlakozni a korábbi véleményekhez. Én is gyerekkoromban láttam, és mai napig egy végtelenül jó rajzfilm. 100x többet ér, mint a 3D-vel és számítógéppel kreált szupermodern alkotások! Ma is hasonlókat kellene készíteni, és lehetne valódi... Több
Gyerekkoromba nagyon szerettem ezt a mesét. Képes voltam bármit lemondani, csak hogy láthassam. Nem értem mi ragadott meg benne ennyire, de jobban lekötött, mint bármely Disney film.
Legelőször mélyen bántott ez a mese, féltem a trolloktól, de ahányszor meghallottam a bányászok dalát, mindig felbátorodtam én is. Ma már vidáman nézem végig ezt a remek alkotást, és biztos ajánlani fogom az új nemzedéknek is.
Kedvenc gyerekkori mesém volt, kívülről fújtam régen. :) Imádom a képi világát, a szinkront, a történetet, mindeeeent. Minárovits Péter ❤️
Aranyos mese, még is nagyon elfeledett. Csak ajánlani tudom a gyerekeknek, jó szinkron, jó megrajzolás, remek történet. Nagyon aranyos, humoros rajzfilm.
Uuuuu a dalt még most is tudom kívülről! :) Imádom ezt a mesét! Szép a grafika, izgalmas, kedves, imádnivaló. Mindenkinek ajánlom! :)
Nagyon szeretem ezt a magyar rajzfilmet, régen minden héten beraktam VHS-en és megnéztem, nagyon jó nosztalgiafaktor nálam. Aki teheti nézze meg mindenképp!