Szerintem az első rész még eltér a franchise többi darabjától. Viszont kapunk egy érdekes rendezést. Más, mint a sima zombis filmek. Nem a belezésről szól, hanem az akcióról. Nekem abszolút favorit. Viszont a többi rész hidegen hagy.
Én személy szerint imádom. Valamilyen furcsa indokból pár zombie-s eszes filmet kedvelek. És az eszes alatt azt értem, hogy van cselekménye és a történet is meg van határozva hova halad, nem csak hentelnek és sikítanak a filmben. A színészek is ikoni... Több
'Sok hűhó semmiért' ezzel lehet a legjobban leírni. Számomra nem nyújtott sok élményt, túl sok a hókuszpók. A karakterek és a történet sem fogott meg.
Kifejezetten nem szeretem a horrorfilmeket! Sosem tudtam, hogy lehet élvezni egy olyan filmet, amitől fél az ember, ami nézés közben félelmet és szorongást okoz! Hát nálam ez az alkotás tökéletes kivételt képez! A színészek kiemelkedően tehetségesek!... Több
Nem mai darab, de szerintem bármikor élvezhető. Nagyon tetszik a zene, a hangulat, ahogy vezeti a feszültséget. Jó a sztori, a szereplők...kerek kis filmre sikerült. :)
Izgalmas kis filmre sikerült. A második része is abszolút kellemes csalódás volt számomra, a mélyrepülés viszont a harmadik gyöngyszemnél megkezdődik. Egész jó kis történetet adtak be, ami a film hátteréül szolgált. Ez a vállalatos, vírus-elszabaduló... Több
Jópofa apokalipszis-zombi film. Egyedi történettel, vagány szereplőkkel és sok akciójelenettel. Megért néhány folytatást és azok sem lettek rosszak. Érdemes egyszer megtekinteni, nem okoz csalódást!
Látványban egész ütős mert tényleg jól megcsinálták a zombikat és miegymás de sztoriban nem alkot akkorát mint amit az ember elvár. Azonban egy alkalommal bőven megnézhető.
Agyatlan hülyeség, tele sablonokkal. Üres film, ami más filmekből koppint, de azt sokkal gyengében teszi. Nagyon erőltetett, értelmetlen, zombis maszlag.
Akció film lenne de inkább csak izgalmas. A történet semmit sem ér,nagyon rossz a befejezés. Nem túl jók az alakítások. A legidegesítőbb a vége, mármint, hogy véget ér és nincs végkifejlet.
Nekem ez a film túl sok, így jellemezném. Nem nyújtott sok élményt, túl sok a hókuszpók. Látványra nem rossz. 2/5