Z Apokalipszis: A vég kezdete

Z Apokalipszis: A vég kezdete

Apocalipsis Z: El principio del fin

Manel menedéket keres egy veszettséghez hasonló betegség elől, amely végigsöpör a bolygón, mígnem kénytelen távozni, és találkozik valószínűtlen, de nélkülözhetetlen útitársakkal.

(Szarka Károly)

Rendező: Carles Torrens
Forgatókönyvíró: Ángel Agudo, Manel Loureiro
Ország: Spanyolország
Premier: 2024.10.04. | Amazon Prime Video (2024.11.02.)

2025.05.05 raffai

Gyenge lábakon álló látványvilágra támaszkodó film

Egy átlagon aluli "zombis" film. Budget akad bőven. Jól elköltötték? Hát... Nagyon sajnálom. Sajnálom, hogy a filmnek nincs terjedelme. Nem terjeszkedik ki. Nem kapsz különleges érzést egyik színésztől sem. Túl szabad. Olyan értelemben, hogy nincs benne "szusz", ebbe a filmbe nem tette bele a lelkét a rendező. Ez csak elkészült. Az egyetlen különleges karakter ebben a filmben a tolószékes néni... Nem is éri meg többet erről beszélni. 2,5 csillag.

2024.10.31 Sandor

Olcsó, érdektelen és butácska

Itt-ott cseppnyi emberséggel.

2024.11.04 Hupka Adrián

Egy teljesen átlagos zombis film, szerintem nem a legrosszabb. Ami felettébb érdekes volt számomra, hogy mennyire hozzászoktam az amerikai filmekhez – teljesen meglepődtem, amikor nem láttam ebben a spanyol produkcióban megalomán, elnagyolt marhaságo... Több

2024.11.05 neki

Szerintem

Nem vagyok valami nagy zombis film rajongó, de azt kell mondjam, ez film nagyon jó lett. pont annyi volt benne a zombis jelenet, mint az emberi, kicsit amolyan utazós film lett. Tetszett.