A lekoptathatatlan

A lekoptathatatlan

Management
Cikkek

Az üzletasszony Sue, átutazóban Arizona államon, megszáll az egyik útszéli motelben. A tulajdonos csemetéje, Mike a cég nevében egy üveg itallal ajándékozza meg. A találkozás ártatlan italozásba megy át, a végére pedig az álmodozó fiatalember teljesen belehabarodik a nőbe. Kapcsolatuknak Sue szempontjából nincs jövője, a naiv Mike azonban képes keresztülutazni utána a fél kontinenst. Az sem rettenti el, hogy a nő visszatért a volt barátjához, Jangóhoz. Sue nyomában járva mindent megtesz annak érdekében, hogy bebizonyítsa, a sors egymásnak rendelte őket.

Premier (HU): 2009.11.03.

2025.02.02 Bogi

Nagyon könnyed,kis cuki romantikus film. Igazán aranyos a story,néhol vannak benne vicces jelenetek is.Az én tetszésemet elnyerte,időnként újra szoktam nézni.

2019.08.17 indingo

Szerintem ez egy nagyon helyes kis romantikus film, nem a megszokott stílusban. A két szereplő is passzot egymáshoz. A fenék megfogós jelenet, ahol Aniston betámaszt irtó vicces volt.

2019.09.20 TomÁcs

Könnyed kis romantikus filmecske. Helyes, humoros, érzelmes nem túl bonyolult történettel.

2019.08.20 Lonka

Nem mondom, hogy Jennifer Aniston legjobb filmje, de egyszer nézhető darab, már csak Woody Harrelson miatt is.

A film összbevétele 933 224 dollár volt (imdb.com).

2,5 millió dollár bevételt hozott a film.Szerző: LionelMessi10