A vége felé már megfogalmazódott bennem, hogy „Armageddon átcsomagolva/újracímkézve”. Bár arra nem annyira emlékszem, szerintem ebben több ostobaság volt, mint abban. De valamikor ugyanolyan ostobaságnak tűnhettek a Jules Verne által megálmodott dolgok. Összességében egy izgalmas, feszes tempójú, igazi 20 évvel ezelőtti hollywoodi maszlagot kapunk. De kikapcsolódáshoz kiváló. Aaron Eckhartra nem emlékszem, hogy bármiben is tetszett volna valaha, de ez a szerep jó volt neki! Stanley Tucci mindig k jó! Hilary Swank... hát ő is szerepel benne... :-) Délutánra akár családilag is ajánlott. Nincsenek benne alpári vagy sikamlós részek. Ez kifejezetten tetszik. Jó kis katasztrófa sci-fi akar lenni... és az is!
Szerintem ezt a filmet is méltatlanul értékelték alul. Vannak benne tudományos balgaságok, de nem egy dokumentumfilm elé ültem le megannyiszor. A legjobb katasztrófafilm amit eddig láttam.
Számomra egy igazi Armageddon utánzat lett. Minden klisé felsorakozott a filmben, amit csak ember el tud képzelni ezekben a katasztrófafilmekben. Ami miatt nagyon átlagos A mag, hogy a sztori erősen kiszámítható. Aki a műfajt kedveli, annak ajánlott, mert egyszer mindenképp meg lehet nézni.
Egyik kedvenc katasztrófafilmem. Izgalmas , tudományos(de azért fantasztikus határán van) néhol megható történet. A karakterek jól el lettek találálva. A film rámutat ,hogy végzetes lehet a következménye annak ha csak a háborúskodásra, saját érdekein... Több
Egész jó katasztrófa film lett. Az egyik legjobb a témában. A története nagyon jó lett és szerintem nagyon jók a színészek is. Többször nézős film lett.
„Rendben, hivatalosan elképedtem.” Régen komolyan vettem, most újranézve jókat nevetgéltem, jót tett a homeosztázisomnak.
Szerintem egy egész ötletes kis film volt sok jó szereplővel, egy normálisan összerakott sztorival, nézhető vizuális effektekkel. Amolyan Armageddon-utóhatás ez a film, annak a típusú mozinak a farvizén jön, de egy érdekes csavarral, ami nekem elég szimpatikussá tette. Nagyon élvezetes film tényleg.
Ez nem katasztrófa film, hanem a film egy katasztrófa. Megpróbáltam a valóságtól elszakadni, de sajnos annyi a képtelenség, hogy nem megy , ez már a film élvezet rovására ment. Ebből a sci-fi-ből csak a sci hiányzott. Amennyiben bevállaltan tudományellenes, akkor miért próbálkoznak a tudományos magyarázattal? Inkább mesefilm.