A múmia visszatér

A múmia visszatér

The Mummy Returns
Sodanth

Az 1923-as események után tíz évvel a régész O’Connell és felesége, Evelyn boldog házasok, nyugodt körülmények között nevelik kisfiukat Londonban. Egészen addig, amíg Imhotep fáraó újra nem éled, s vele feltámad Skorpió király szelleme is. Két velejéig gonosz, ősi erő tör rá a párra és a világra,… Több

Premier (HU): 2001.05.17. | Amazon Prime Video (2024.12.09.)

2024.10.23 Br623

Jó kis folytatás

Akinek tetszett az első rész, annak ez is fog. Ugyanolyan izgalmas, sok minden hasonló is benne, a szereplők hozzák ugyanazt a jó formát, mint az első részben. Kicsit horror is szeretne lenni, de inkább vicces jelenetek vannak benne. Még ennyi év elteltével is nézhető, igaz, hogy az effektek kissé elavultak, de annyira ez nem zavaró. Érdekes Dwayne Johnsont még a karrierje elején látni, bár amikor a film vége felé visszatér skorpiókirályként, eléggé furán fest. A történet ugyanolyan jó, mint az első, megint megpróbálja feltámasztani valaki a mindig mosolygó főgonosz Imotepet, hogy megküzdjön és nyerjen a Skorpiókirállyal, és ha sikerül legyőznie, akkor övé lesz Anubis serege, és az egész világot irányíthatja. Megtudunk pár információt a főszereplőkről is, ami sejtelmesen arra utal, hogy nem is véletlen, hogy találkoztak az előző részben, és mentették meg a világot. Megismerjük az azóta összeházasodott pár fiát is, aki persze ugyanolyan okos és talpraesett lett, mint a szülei. És persze kalamajkába is keveredik könnyedén.

2019.04.06 Puncs

Azon kevés filmek egyike, melyeknek a folytatása is remekül sikerült. Habár nekem az első rész sokkal jobban tetszett. Viszont ennél meg kellet volna állni, mert a harmadikban már nagyot esett a színvonal. Látványos, végig izgalmas és humor is van benne bőven, viszont a végén a skorpiókirály nekem nem jött be.

2021.04.06 harnas1207

Tudom, hogy nem én vagyok a célközönség, és már 20 éves ez a film, de akkoriban sem voltam odáig érte. Ma meg már egyszerűen borzalmasan gagyi. Nagyon csúnyán öregedett. Az első részt jobbnak tartom.

2017.09.13 Deku

Elképesztő, hogy mennyire nagyon a toppon működött ez a film. Minden téren nagyon remekül teljesített elvártakat hozza és szórakoztató nagyon kellemesen. Nagyon megérte. Ajánlom.

Az Universal Pictures stúdió 95. forgalmazott filmje.Szerző: mamiéstöti2