Aki még nem látta ezt a filmet, mindenképpen ajánlom, hiszen olyan, mintha két filmet néznénk egyszerre. Gwyneth Paltrow ebben a filmben is nagyon jó alakítást nyújtott.
Gwyneth Paltrow egyik legkiemelkedőbb alakítása szerintem. Egyedi érzelmi világgal megtűzdelt szinte már tragikomédia.
Valamikor a 2000-es évek közepén láttam, mert apámék megvették DVD-n. Akkor még csak tinédzser voltam, de mégis elgondolkodott a film, mert már akkor is foglalkoztatott ez a téma, hogy "mi lenne, ha". Lehet, azóta már több hasonló film is kijött, de ... Több
Nagyon tetszett maga az ötlet, amiből az egész film kiindult. Mi történne, ha 10 másodperccel előbb vagy később érnénk valahova, hogyan alakulna az életünk.
Nagyon tetszett ez a koncepció, én talán idén ezt a filmet dicsérném meg a legjobban. Eldobtam az agyamat, hisz minden mozzanata, a szereplőktől kezdve egészen a történetig minden rendben volt.
Fú, hát ennek a filmnek a motivációját és a mondanivalóját, történet vonalát nem tudom hova tenni. Elsőnek érdekesnek gondoltam ezt a két szálon futó, duális történetvezetést, aztán kezdett laposodni az egész. Elég romantikus, és kicsit több benne a ... Több
Melankolikus, lassú film, kedves rendezéssel, de engem egyáltalán nem nyűgözött le, se a színészi játék, se a rendezés. A patkány férfi karaktereket jól eltalálták, jól megjelenítették, de kb. ennyi. A történet, amelyben a véletlenszerűséget szerették volna metaforizálni, lapos, szürke és unalmas. Gyenge film.
Remek film, igazán érdekes a megközelítés és sikerült is jól kivitelezni. Elgondolkodtató, érdekes, érdemes megnézni.
Érdekes és elgondolkodtató film. Az emberi döntések és a véletlenek közti különbséget és az élet alakulását mutatja be. Kiemeli a sors és az idő nagyon fontos szerepét. Egyszer mindenképp megéri megnézni. Az egyetlen amit hiányoltam az a kicsit több izgalom.
Korábban nem is gondoltam erről a filmről, hogy ennyire jó lehet... Most néztem meg, és ennyi idő távlatából is azt mondhatom, hogy kiemelkedően jó Paltrow film.
Tetszett,elgondolkoztató film arról,hogy vajon tényleg előre megvan-e írva a sorsunk.A döntéseket és a sorsfordító pillanatokat nagyon jól ábrázolja a film. Egy kicsit lehetett volna több is.
A film a sorsról, időről , de legfőképp a szerelemről szól. Érdekes a filmben a két idősík, amiben játszódik. Eleinte hozzá kell szokni, de végülis ez teszi még élvezhetőbbé.