57% 100 szavazat
My Blueberry Nights - A távolság íze

My Blueberry Nights - A távolság íze

My Blueberry Nights
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Jeremy egy New York-i kávéház tulajdonosa, az egyik vendége, Elizabeth tõle tudja meg, hogy a barátja ott járt egy másik lánnyal. Az összetört szívű, megcsalt lány estérõl estére betér a kávézóba, remélve, hogy volt barátja eljön az otthagyott lakáskulcsáért. Éjjelente sokat beszélgetnek Jeremyvel, kiderül, hogy a fiú azért nem ment még el a városból, mert azt reméli, hogy volt barátnõje egyszer visszatér hozzá. Egy nap Elizabeth váratlanul elhagyja New Yorkot, Memphisbe, majd Las Vegas-ba költözik. Szeretné újra megtalálni régi önmagát, és eltávolodni volt barátja emlékétõl. De Jeremy-tõl nem akar elszakadni, képeslapokat küld a fiúnak, és beszámol azokról az emberekrõl, akikkel a… Több

Rendező: Wong Kar-Wai
Forgatókönyvíró: Wong Kar-Wai, Lawrence Block
Zene: Ry Cooder
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Franciaország, Hongkong, Kína
Premier (HU): 2008.07.03.
 
2017.01.02 DarkMoss

legújabb vélemény

Amikor néztem éjszaka, egyedül, kicsit úgy éreztem, mintha valami szer hatása alatt lennék, le sem tudom írni igazán. Azt, hogy tulajdonképpen banalitás, a vizuális émények, a hipnotikus zene és a szereplők miatt észre se vettem.

0
 
2015.12.12 gandalf01

Ennyire jó színészeket ilyen álmatag filmben igazán ritkán látni. A három közül egyedül átlagon felüli, Natalie Portmannal, mégis a rendező arctalansága miatt elveszik a lehetősége, hogy felragyogjon.

0

A film összbevétele 866 778 dollár volt (imdb.com).

#1